Офіцер поліції, християнин та батько 7 дітей пожертвував своїм життям під час масової стрілянини в США
Загрози та виклики
24.03.2021
В понеділок в американському штаті Колорадо підозрюваний чоловік Ахмад Аль Аліві Аліса відкрив вогонь у супермаркеті King Soopers. Інцидент стався приблизно о 14:30 за місцевим часом та сколихнув США.

Внаслідок стрілянини загинули щонайменше десятеро людей. Серед них був і 51-річний офіцер поліції Ерік Таллі, який прибув на виклик та доповів по зв'язку про озброєного нападника. Ерік отримав смертельне поранення під час спроби спасти життя людей.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Голова поліції міста Боулдер Меріс Герольд розповіла, що загиблий правоохоронець був досвідченим офіцером, який служив у місцевому відділу поліції з 2010 року. Вона розповіла, що мала честь персонально нагородити офіцера Таллі в присутності всієї сім’ї за дві неділі до трагедії.

"Він був готовий померти, щоб захистити інших", - заявила на прес-конференції у вівторок керівник поліції Боулдера Меріс Герольд.

"Як старший брат, Ерік Таллі завжди був відважним. Якщо його сестра коли-небудь потрапляла в біду, коли вони були дітьми, він брав на себе провину. Коли до неї приставали в школі, він брав справу в свої руки, щоб люди знали, що не можна чіпати його маленьку сестру", - розповіла Кірстін Брукс про свого брата.

Це заступництво продовжувалось навіть коли брат з сестрою подорослішали. Таллі часто дзвонив і нагадував Брукс, щоб вона дбала про себе. Так само він турбувався про свою сім’ю - дружину та семеро дітей у віці від 7 до 20 років. Брукс описала їх як "добру, гарну і міцну сім'ю".

"Я дійсно розумію свого брата, коли він почув, що в супермаркеті сталася стрілянина, я знаю, про що він подумав: "Там же діти", - сказала Брукс. “Він любив своїх дітей. Його сім'я купувала речі в King Soopers".

“Я знаю, що Ерік хотів би врятувати кожне з втрачених життів. Я знаю, чому він прилетів туди першим, бо думав, що в цьому магазині багато сімей»

Один з найкращих друзів офіцера Таллі написав у  своєму дописі на Фейсбук:

"Він був справжнім християнином. Йому навіть довелося придбати мікроавтобус на 15 пасажирів, щоб возити всіх своїх дітей разом.  Він був найдобрішим чоловіком у світі"

Дружина загиблого поліцейського розповіла, що пишається героїзмом чоловіка та заявила, що він дійсно вірив у Ісуса Христа!

Поліцейські затримали пораненого нападника з гвинтівкою, який здався поліції напівголим. Про мотиви вчинку чоловіка, який влаштував стрілянину, не повідомляється.

За матеріалами: foxnews.com, usnews.com, washingtonpost.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ