15 чудових біблійних віршів для натхнення цієї осені
Християнський світ
19.09.2024
Ці осінні біблійні вірші наповнені подякою Богу за врожай та возвеличенням Його славного імені за всі подаровані Ним щедроти

Видання Crosswalk створило добірку улюблених біблійних віршів про осінь і врожай. Ці уривки зі Святого Письма ідеально підходять для роздумів в осінній сезон. Надихайтеся прекрасною осінньою естетикою та сильним Словом Божим. Ці осінні цитати з Писань викликають подяку і надію на Господа. Знайдіть тут свої улюблені вірші з Біблії, щоб поділитися ними з родиною та друзями та підбадьорити їх.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Осіння пора — час збирання врожаю та підготовки до зими, пов’язаний з біблійним висловом «що посієш, те й пожнеш». У духовному плані ми пожинаємо плоди нашої вірної праці молитви, любові та смирення.

• А Той, Хто дає насіння та хліб сіячеві на поживу, нехай зростить і примножить ваше «насіння» і нехай виростить плоди вашої праведності. (2 Коринтян 9:10)

• Трава засихає, квітка в’яне, але слово нашого Бога залишається незмінним повіки! (Ісаї 40:8)

• Все має свій час, і кожна справа під небом має свою пору. (Еклезіаста 3:1)

• Роблячи добро, не втрачаймо запалу, бо свого часу пожнемо, якщо не ослабнемо. (Галатів 6:9)

• І Він промовив до них: Жниво велике, а женців мало; тож благайте Господаря жнив, щоби послав робітників на Свої жнива. (Луки 10:2)

• Усе Він учинив свого часу чудово, і навіть прагнення вічності вклав у їхнє серце, однак людина не здатна зрозуміти діло, яке Бог звершив для неї від початку й до кінця. (Еклезіаста 3:11)

• Тож Господь пошле добробут, і наша земля дасть свій врожай. (Псалми 85:13)

• Адже плід праведності сіється в мирі – й творцями миру. (Якова 3:18)

• Втім, хто сіє скупо, той скупо і жатиме, а хто сіє щедро, той щедро і пожне. (2 Коринтян 9:6)

• Тому хоч би не розцвіла смоківниця й не було врожаю на виноградній лозі; хоча б не вродило оливкове дерево й не було врожаю в полі; хоч би не стало овець у кошарі та скотини в стайнях, – то й тоді радітиму в Господі, веселитимусь у Бозі мого спасіння! (Аввакума 3:17-18)

• Шануй Господа від свого маєтку і з первоплодів усіх своїх прибутків! (Притчі 3:9)

• Погляньте на птахів небесних, які не сіють, не жнуть і в клуні не збирають, та ваш Небесний Отець годує їх; хіба ви не цінніші від них? (Матвія 6:26)

• Хто обробляє своє поле, матиме вдосталь хліба, а хто гониться за марнотою, у того бракує розуму. (Притчі 12:11)

• Адже лише Я знаю наміри, які Я маю щодо вас, – говорить Господь, – наміри про ваш спокій, а не про лихо, аби забезпечити вас добробутом у майбутньому й надією. (Єремії 29:11)

• Отже, брати, будьте довготерпеливі до Господнього приходу. Ось хлібороб очікує дорогоцінного врожаю від землі, терпляче очікує його, доки випадуть ранній та пізній дощі. (Якова 5:7)

Джерело: Crosswalk

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини