Чоловік, який вивчив напам’ять 20 книг з Біблії, проводить майстер-класи в музеї
Християнський світ
13.06.2022
Том Мейєр, який відомий тим, що вивчив напам’ять 20 книг Біблії, почав працювати волонтером у музеї «Творіння», де вчить відвідувачів методам запам’ятовування Святого Письма.

Про це пише Christian Post

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Раніше чоловік був професором Біблійного коледжу Шаста в Реддінгу, Каліфорнія, але на початку червня він почав працювати волонтером у музеї  Піттсбурга, штат Кентуккі, проводячи заняття та майстер-класи з вивчення Біблії.

Після того, як Том протягом десяти років навчання студентів у коледжі, він зрозумів, що Господь кличе його на нове діло. Тоді чоловік почав молитися, питаючи у Бога куди йому йти. Отримавши чітку відповідь на молитву, Том почав свою волонтерську діяльність у музеї «Творіння». Окрім цього, Мейєр цитує Буття, а саме історію про потоп та Ноя, біля гігантського витвору мистецтва – репліки «Ковчег».  

«Я хочу використати дар, який мені дав Бог, для Його слави та впливу на інших людей. Тут я можу заохочувати велику кількість людей вчити та запам’ятовувати Писання» - розповів чоловік.

На початку 2020 року за версією USA Today's 10 Best Readers' Choice Awards Музей «Творіння» та «Ковчег» увійшли до двох найкращих релігійних музеїв у Сполучених Штатах.

Християнський світ