«Бог відкрив багато нових дверей», – ексмодель Victoria’s Secret, яка кинула кар’єру заради Ісуса
Надихаючі історії
22.09.2020
Модель Victoria’s Secret Ніколь Вейдер залишила прибуткову кар’єру моделі, щоб піти за Ісусом і допомогти іншим жінкам побачити свою цінність в Бозі. Зараз колишня модель продюсує християнські фільми.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Вейдер є продюсером фільму «Спіймати віру 2», в якому вона також грає головну роль організатора весілля. Фільм був випущений в США на великі екрани минулого року, передає Світогляд

«Я відчуваю, що країні потрібно набагато більше корисних повідомлень, хороших старомодних сімейних цінностей, тому що є дуже багато шкідливих фільмів, які не надихають», – сказала модель в інтерв’ю телеканалу Fox News.

«Я відчуваю, що країна прагне якісного контенту, який можна дивитися всією сім’єю», – сказала вона.

На додаток до продюсування і зйомок у фільмі «Catching Faith», Вейдер також є виконавчим продюсером фільму-лауреата премії Kairos Pro під назвою «Switched».

«Наш фільм – веселий, безтурботний, християнський, в якому є послання про прощення і дружбу», – сказала Вейдер в інтерв’ю.

Актриса і продюсер Ніколь Вейдер вважає, що її віра в Бога вивела її кар’єру в нові місця, про які вона ніколи раніше не думала, пише видання Fox News.

Виконавчий продюсер і зірка “Switched” розповіла Fox News, що перед тим, як віддати свою кар’єру в руки Бога, вона мала справу з проблемами самооцінки, що виникають через роботу в модельній індустрії.

«Це цікаво, тому що, коли я брала участь в рекламах, моделінгу і робила щось без Бога, робила те, в чому не було послання віри, я постійно стикалася з критикою і відчувала себе так, як ніби я ніколи не досягала поставлених цілей, – пояснила Вейдер. – Це справді зашкодило моїй самооцінці, але коли я віддала своє життя Богу, це дивно, як Він відкрив стільки дверей.

Актриса поділилася, що іноді проблеми з самооцінкою, які виникають під час роботи в модельному бізнесі, можуть викликати навіть депресію.

«Власне, Богу довелося стерти в порох все, що мені здавалося важливим, – каже Вейдер. – У мене була помилкова самоідентифікація, заснована на самооцінці як моделі. Йому довелося зруйнувати таке моє розуміння життя, щоб я змогла покластися на Нього. Він повинен був сформувати мене з нуля. … Якби я все ще займалася модельним бізнесом, будуючи своє життя на своїй діяльності, я б не опинилася в тій відчайдушній ситуації, в якій потрібен Бог».

«Я дійсно вірю, що коли ми вшановуємо Бога своїми дарами, Він може зробити всі речі можливими, і Він це робить. У Голлівуді є багато віруючих людей, але я відчуваю, що багато людей не можуть про це сказати, тому що бояться, що з них будуть насміхатися. Поки що я не зазнала великої негативної реакції», – додала вона.

Вейдер націлилася на те, щоб зайняти позицію за камерою, і тепер розробляє сценарії і створює проєкти, які, на її думку, посилають більш позитивний сигнал молодим людям, особливо дівчатам.

Вейдер сказала: «Я думаю, що [релігійні] і сімейні фільми необхідні як ніколи, тому що існує так багато недоречних телешоу і невідповідного контенту в потокових сервісах. Там просто багато поганих послань для молоді».

Залишивши своє старе життя, Вейдер стала головним редактором «Project Inspired», інтернет-спільноти для молодих жінок.

«Спільнота «Project Inspired» тут, щоб нагадати вам, що Бог буде використовувати вас прекрасним і дивним чином, щоб будувати Своє Царство і впливати на світ навколо вас. Ви повинні світити!» – йдеться на сайті спільноти.

Сьогодні Вейдер – сповнена Божим духом активістка, яка надихає жінок різного віку слідувати за Богом своїми тілами і своїм стилем життя. У 2012 році ексмодель запустила петицію на сайті Change.org під назвою «Анти-Космо-місія», спрямовану на боротьбу з небезпеками, пов’язаними з сексуальним контентом журналу Cosmopolitan, орієнтованим на підлітків. Після довгих років боротьби з журналом, мережа магазинів Walmart повністю видалила його з касових майданчиків в 2017 році.

В кінцевому рахунку, місія Вейдер полягає в тому, щоб жінки у всьому світі знали, що вони «прекрасні такими, якими їх створив Бог … Ми всі унікальні і рівні. Моя найважливіша порада – зосередитися на характері нашого серця, тому що це те, що найбільш важливе для Бога»,  сказала вона в інтерв’ю.

Але відмова від сексуальності не стерла прагнення Вейдер до краси. У світі, в якому жінку постійно заохочують бути нічим більш, ніж об’єктом чоловічих бажань, жінки в церкві іноді вдаються до іншої крайності і критикують інших за модний одяг і наявність макіяжу.

«Ми всі створені за образом Божим і повинні пишатися нашою жіночністю, – каже Вейдер. – Це не гріх – піклуватися про те, як ми виглядаємо, і робити макіяж. Це нормально бути дівчиною, яка розбирається в сучасній моді. … Це іноді може сприйматися надто крайньо, якщо люди говорять, що це гріх – одягатися модно або робити завивку волосся. Але така крайня ментальність відвертає молодих дівчат від церкви, якщо церква говорить, що вони грішать, піклуючись про свій зовнішній вигляд. Це нормально – бути чарівною».

Вейдер каже, що це все в результаті зводиться до пошуку своєї цінності в Бога, а не в інших речах світу або членів церкви. Коли молода жінка жадає Слова Божого, воно дозволяє їй бути такою жінкою, яку створив Бог.

Джерело: Світогляд

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини! 

Надихаючі історії