«Цей конгрес не турбує Божа воля» - заявив конгресмен під час слухань скандального закону
Загрози та виклики
07.03.2021
Під час дебатів у Конгресі навколо Закону про рівність демократ Джеррі Надлер з Нью-Йорка різко заявив, що «цей Конгрес не турбує Божа воля» після того, як колега-конгресмен виступив проти цього закону, спираючись на волю Бога та Біблію.

Як повідомляє The Christian Post, представник Грег Стубе (конгресмен-республіканець від штату Флорида) під час своїх виступів в Конгресі стверджував, що Закон про рівність, прийнятий згодом Палатою, суперечить Біблії. Він зауважив, що «гендерна плутанина, яка існує в нашій культурі сьогодні - це відкрите нехтування Божим задумом».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Кожного разу, коли закони нації не співпадають з волею Бога, така нація йде проти Нього і неминуче нестиме наслідки» - додав він. «І я думаю, що сьогодні ми бачимо наслідки того, що ми відвернулися від Бога в нашій країні. А особливо цей законопроект прямо суперечить тому що ми читаємо в Писанні».

Стубе продовжив: «Бога ображає не одяг чи особистий стиль, а скоріше використання зовнішності, щоб вдавати або прийняти сексуальну ідентичність, відмінну від біологічної статті при народженні».           

У відповідь на це, конгресмен Надлер який є євреєм сказав «Містер Стубе, цей конгрес не турбує Божа воля, якій релігії приписують свої традиції» Пізніше коментарі Надлера були розкритиковані керівниками Коаліції за єврейські цінності, групою приблизно з 1500 традиційних ортодоксальних рабинів заявивши, що конгресмен Нью-Йорка «забув про Конституцію».       

Віце-президент Коаліції рабин Йоель Шонфельд зазначив, що Надлер «викрив» справжню природу Закону про рівність.

«Закон про рівність – це далеко не цінність різноманітних думок і переконань, він попирає вільне сповідування релігії і навіть демонізує свободу слова», - попередив Шонфельд. «Читання Біблії публічно, згідно із Законом про рівність можна назвати прикладом фанатизму та підставою для скарги на «дискримінацію». Без сумніву, справжніми фанатиками тут є ті, хто підтримує цілеспрямовані напади на заповітні переконання інших».

За матеріалами: christianheadlines.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини