«Вона молилася за мене все моє життя», — Чак Норріс про життя і віру своєї 100-річної мами
Надихаючі історії
05.05.2021
Відомий американський актор і майстер бойових мистецтв Чак Норріс поділився, що днями його мамі виповнилося 100 років

«Я не можу в це повірити, і моя мама теж не може повірити в це, — написав Норріс. — На цьому тижні, 4 травня, їй виповнилося 100 років. Вау! Я подивився на неї кілька днів тому і сказав: «Ти столітня!»

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com.

Вільма Норріс Найт народилася в бідності в сільському Вілсона, штат Оклахома, 4 травня 1921 року. 81-річний Чак розповів, наскільки важкими були перші роки життя його матері:

«Я теж виріс там. У моєї мами була дуже важка перша половина життя. Вона виросла в умовах крайньої бідності і була віддана під опіку держави, коли їй було всього 8 років. Два роки лікувалася від рідкісного захворювання, жила далеко від сім’ї в дитячій лікарні.

Коли через кілька років вона повернулася здоровою, то пережила Велику депресію. Вся її родина, включаючи маленьких дітей, збирала бавовну на полях, щоб вижити. Вибравши одне поле, вони часто переїжджали в інше місто, щоб вибрати інше поле.

Мама вийшла заміж за мого батька в 16 років, але він кинув її, так що їй довелося одній виховувати трьох синів. Я був старшим, і мені часто доводилося брати на себе роль мого відсутнього батька. Ми були бідні, як церковні миші, але це також підготувало мене до подолання перешкод в цьому житті.

Читайте також: «Бог хотів, щоб я поставила Його на перше місце», — відома супермодель-мільйонерка

Мама все життя була прикладом наполегливості і віри. Вона — остання з тих, хто залишився живим 11 членів її біологічної сім’ї. Вона також пережила смерть двох своїх чоловіків, пасинка, двох онуків і мого молодшого брата Віланда під час війни у ​​В’єтнамі. Вона неодноразово хворіла на рак і перенесла близько 30 різних операцій — і вона все ще тут.

Мама молилася за мене все моє життя, незважаючи на всі труднощі. Коли я народився, я ледь не помер від ускладнень. Коли кілька десятиліть тому я мало не втратив мою душу через Голлівуд, вона молилася за мій успіх і порятунок. Вона навіть молилася, щоб я знайшов жінку, яка змінила б моє життя, і це спрацювало.
Є іспанське прислів’я, яке говорить: «Унція матері варта фунта духовенства». Я думаю, що це про мою маму».

В інтерв’ю Майку Хакабі в 2012 році Вільма Норріс Найт розповідала про те, як виховувала своїх синів:

«Я тримала їх у церкві і в недільній школі, я викладала в недільній школі, і ми весь час молилися, — відповіла вона. — Духовне життя було для мене дуже важливим».

Коли її запитали, яку пораду вона дала б молодим батькам у вихованні дітей, вона сказала:

«Дайте їм багато любові. Відводьте їх до церкви і в недільну школу. Але пам’ятайте, що Бог не віддав нам наших дітей. Він тільки позичив їх нам на якийсь час для виховання».

Джерело: svitogliad.com

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини