«Бог хотів, щоб я поставила Його на перше місце», — відома супермодель-мільйонерка
Надихаючі історії
05.05.2021
Всесвітньо відома супермодель Кеті Айрленд недавно розповіла подробиці свого християнського життя і про свою першу несподівану зустріч з Біблією

Як розповіла жінка, після багатьох років вибору лише окремих аспектів християнства, яким вона хотіла слідувати, у свої 58 років вона «нарешті підкоряється Ісусу».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на The Christian Post.

Айрленд уперше зацікавилася Богом у 18 років. У той час вона тільки починала кар’єру моделі та жила у Франції.

У 1981 році одного разу вночі, перебираючи свою валізу, дівчина знайшла в своїй сумці Біблію, яку поклала туди її мати.

«Я навіть не знала, як її читати, — зізналася Айрленд. — Я ніколи раніше її не читала. Я відкрила книгу Матвія. І тоді, читаючи посеред ночі, я знала, що тримаю Істину в своїх руках. У кімнаті не було нікого, хто б говорив: «Ти маєш бути в цій деномінації чи в іншій». Це було більше схоже: «Я хочу слідувати за Ісусом Христом». І Він був зовсім не таким, як я думала».

«У той час в моїй індустрії було багато дуже поверхневих людей, — продовжила вона. — Мене тягнуло до того, наскільки могутнім був Ісус. Як Він любив і поважав жінок. Це приносило мені таку втіху. І тому Він став моїм Господом і Спасителем. Цей досвід назавжди змінив моє життя».

Тим не менше, вона продовжила свою кар’єру і стала успішною супермоделлю. Однак на той час Айрленд виявила, що їй важко вивчати Біблію.

«Деякі місця я могла читати і з легкістю приймати ті істини. Але були місця, які я читала і говорила собі: «О, це, мабуть, друкарська помилка. Тут має бути інша інтерпретація або це просто питання культури. Звичайно, не має відношення до мене». Так що я читала і вибирала те, що мені подобалося, і нехтувала іншим.

Читайте також: 8 ідей до Дня матері. Макети листівок

Я намагалася сформувати Бога таким, яким я хотіла Його бачити, замість того, щоб просто здатися і дозволити Йому зробити мене тією людиною, якою Він мене зробив. І Він був таким терплячим. Мені було 44 роки, коли я нарешті прочитала всю Біблію. Я продовжую вивчати її і навчатися щодня».

Айрленд зараз заміжня, у неї троє дітей і успішний бізнес. Що стосується неї, вона сказала, що головною темою під час її читання Біблії завжди було те, що Бог просив її ставити Його на перше місце. І це врешті-решт допомогло їй зрозуміти ті духовні істини, які змінили її життя на краще.

«Послання, яке я стукалося до мого серця, було наступним: «Постав Мене на перше місце. І Я дам тобі більше часу, дам кращий час разом з твоїми дітьми». Тому я почала встановлювати свій будильник на 15 хвилин раніше щодня для швидкої молитви. Ці 10 хвилин молитви і читання перетворилися на годину і більше. Це не обов’язок. Це радість. Це мій щоденний хліб і вода», — додала Айрленд.

«А в дні, коли я цього не роблю, це завжди погана ідея. Тому що тоді я встигаю вибачатися за якісь свої слова вже до 8 ранку», — визнала вона.

Айрленд заснувала Kathy Ireland Worldwide у 1993 році, і з того часу була включена в список Forbes як «одна з найуспішніших жінок Америки», яка заробила статок у 420 мільйонів доларів. За даними видання, вона надала «свого імені, смаку і маркетингових якостей близько 17000 товарів».

У рамках своєї гуманітарної діяльності супермодель підтримує безліч некомерційних організацій, в тому числі YWCA Greater Los Angeles в якості посла, а також Dream Foundation, Providence Educational Foundation, 911 for Kids / AEF і Дитячу дослідницьку лікарню Св. Юди.

Айрленд також є Міжнародною молодіжною головою Національного педіатричного онкологічного фонду, а також послом Американського онкологічного товариства і послом Фонду Елізабет Тейлор з боротьби зі СНІДом.

Джерело: svitogliad.com

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини