«Нам вимолили життя!» Вражаюче свідчення військових
Надихаючі історії
21.07.2024
Історія, яка не залишає місця думкам про те, що порятунок від Бога – це випадковість. Військовий-атеїст розповів про те, як почав довіряти Богу

«Хто живе під захистом Всевишнього, той перебуватиме під покровом Бога небесного», - такими словами розпочинається 90 Псалом царя Давида. В соцмережі з’явилося відео, де солдат ділиться розповіддю про те, як дивом залишився живим.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Військовослужбовець повідомляє, що напередодні біди, яка з ним сталася, відбулася розмова з пані Лілею - мамою 2-х його побратимів: «Вона попросила надіслати список людей, які зараз на позиціях, що я і зробив».

«Ми стояли на передовій позиції з мінометною батареєю і пані Ліля попросила мене включити Псалом 90: «Слухати, не слухати, нехай він просто звучить»». В одному з віршів цього Псалму Бог обіцяє: «Збоку від тебе впаде тисяча, десять тисяч — праворуч від тебе, та до тебе не наблизиться». Військовий переконався в цьому на власному досвіду.

«Для мене це було чудо. Міномет в хлам, позиція в хлам… Ми горіли, ми диміли… Газовий балон залетів до мене в яму», - зізнається воїн. Його єдине фізичне ушкодження – це подряпина на пальці. Він впевнений в тому, що ця група людей, яка молилася, «вимолили» життя 5-х людей.

Військовослужбовець наголошує на тому, що всі ми маємо вірити в Бога: «Коли я йшов на війну, я був наполовину атеїстом. Тут же я повністю переосмислив свої погляди. Це відбулося не через страх померти. Я побачив тут чудеса, які робить молитва, віра».

Дивом врятований солдат завершує свою історію так: «Я почав довіряти Богу. Я вірю в Його любов. І я знаю, що Він мене береже».

«Адже Ти, Господи, моя надія», - так промовляв Давид і ми впевнені, що багато військовослужбовців можуть з впевненістю і вірою доєднатися до цієї молитви.

Не забуваймо, що всі наші воїни потребують молитовної підтримки. Цим ми можемо разом наблизити нашу перемогу.

Джерело: instagram.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історіїВійна
Останні новини
Останні новини