Жах! Тепер дитину можна замовити на eBay
Загрози та виклики
24.09.2021
Нині ми бачимо, що рамки моралі та грані експериментів над людиною дедалі більше розмиваються борцями за рівність прав та вседозволеність. На жаль, ці експерименти доходять дедалі більше до жахливого абсурду, і нині ділки в інтернеті не гребують торгувати нічим. Здається, що світ котиться дедалі більше в безодню

Шокуючу історію, яка могла мати жахливі наслідки, ми повідаємо вам сьогодні.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

33-річна Стефані Тейлор відчайдушно хотіла другу дитину, але не бажала нових стосунків. Приватні клініки виявилися занадто дорогими, тому вона замовила набір для запліднення з eBay і подивилася відео на YouTube, де показано, як ним користуватися.

Дівчинка Іден була зачата з першої спроби після того, як її донор прийшов до Стефані додому, щоб доставити сперму. Британка пишається своєю винахідливістю, адже Іден справжня дитина, придбана в Інтернеті.

“Якби я не мала доступу до мережі, то малечі б не було тут. Але я знову готуюся стати мамою, і пишаюся тим, як донька з’явилася на світ”, каже вона.

Стефані з Нунторпа, Тісайд, від колишнього партнера вже мала сина Френкі, якому наступного місяця виповнюється п’ять років. Але вона не хотіла, щоб він був єдиною дитиною, і прагнула поповнити сім’ю.

Вона почала звертатися до приватних репродуктивних клінік, але її відштовхнули витрати, і вона не хотіла, щоб нещасні стосунки вплинули на життя її сина.

Читайте також: Тріумф життя? Кінець проабортивного законодавства в США?

Друг порекомендував додаток Just A Baby. Як і у службі знайомств Tinder, ви проводите пальцем праворуч, якщо вас цікавить чийсь профіль.

Стефані хотіла чоловіка, орієнтованого на сім’ю, без історій серйозних хвороб, в ідеалі з подібними до неї рисами, щоб їхня дитина була схожа на Френкі. Вона використала зразок для запліднення, і через два тижні дізналася, що вагітна.

Її мама і сестра були в захваті, але Стефані сказала, що татові потрібен був деякий час, і тепер він вважає це “блискучим рішенням”.

Донор, який хоче залишитися анонімним, сказав: “Вона дивовижна людина, і я щасливий зробити це знову, якщо вона  захоче мати більше дітей в майбутньому”.

На жаль, дана історія показує нам, наскільки маленьке  життя стало розмінною монетою, адже подібні експерименти можуть мати жахливі наслідки.

Нині ми знаємо, що в ряді країн в інтернеті продаються також набори для абортів, тож, на жаль, людям дають у руки інструменти, аби експериментувати над маленькими життями: зачинати їх та за бажанням  вбивати.

Закликаємо молитися за захист сім'ї в нашій країні, аби такі експерименти ніколи  не були допущені.

За матеріалами rodyna.org.ua та dailystar.co.uk

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини