Новий документальний фільм BBC: дитячі сльози як спосіб досягти соціальної прийнятності трансгендеризму
Загрози та виклики
13.09.2021
«Маленька дівчинка» – це зворушливий і ніжний портрет маленької французької дівчинки на ім’я Саша, яку при народженні визначили хлопчиком. Цей пронизливий емоційний документальний фільм показує життя сором’язливої семирічної дівчинки і її батьків протягом року… У міру того, як її родина звикає до її гендерної дисфорії, ми бачимо, наскільки громадські норми зачіпають Сашу і не дають мати таке ж дитинство, як у більшості її ровесників…»

Так починається короткий переказ нового документального фільму BBC, який має на меті викликати у глядачів співчуття і, таким чином, привести до суспільного прийняття дитячого трансгендеризму.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Дівчинка» Саша насправді є хлопчиком, який заявляє, що він дівчинка і хоче одягатися відповідно, коли йде з дому до школи або кудись ще. Документальний фільм був показаний на дитячому каналі BBC – CBeebies, аудиторію якого складають маленькі діти від двох до семи років, пише  rodyna.org.ua.

«Все, чого хоче Саша, – це бути самою собою», – написано в короткому переказі фільму на сайті BBC. Цей коментар передбачає, що суспільство безмірно жорстоке, патріархальне і негнучке. Воно засуджує людину тільки тому, що вона хоче одягатися так чи інакше. Ми, консерватори, такі безсердечні, хіба ні? Чому ми так багато турбуємося про життя чужих людей – чому ми не можемо просто жити самі і давати жити іншим, вірно?

На жаль, якщо б трансгендерна ідеологія стосувалася тільки цих інших, можливо, ми б і не сперечалися з нею – нам точно є, чим зайнятися, і ми б з набагато більшою охотою витратили час на свої сім’ї, друзів, хобі або спорт. Я можу уявити собі стільки більш приємних занять, ніж вести битву проти добре фінансованого ліберального «ЛГБТ»-лоббі! Але проблема в тому, що це дуже сильно стосується кожного з нас; не тільки у Франції, але і в наших країнах.

По-перше, що значить «Все, чого хоче Саша, – це бути самою собою»? Що семирічна дитина знає про те, ким вона хоче бути, коли виросте? Дітям в цьому віці все ще важко освоїти поняття часу, відмежувати реальність від уяви, а теперішній час від минулого і майбутнього, щоб вирішувати, ким вони хочуть бути, коли виростуть, а ким – не хочуть, а тим більше – розуміти, що таке сексуальність, зміна статі, гендер та інші ідентичності.

Мати розповідає нам, що хлопчикові було чотири роки, коли він вперше сказав: «Мама, коли я виросту, я буду дівчинкою»! Я особисто знаю приклади, коли діти цього віку фантазували про те, ким вони будуть, коли виростуть, і їхні мрії включали різні «ідентичності», найчастіше – такі, які гендерна ідеологія назвала б дво-духовними. Я чула, як діти заявляють, що вони коти, білочки, собаки, русалки, і це я навіть не згадую принцес, фей і т. д.

Батьки – це відповідальні особистості, дорослі люди, які мають керувати дитиною в процесі дорослішання і берегти дитину від шкоди. Батьки не стануть підкорятися кожній фантазії і капризу своєї дитини. І вже точно не відправлять дитину жити в будку разом з Рексом, тому що дитина заявила, що вона є собакою. Так само батько не стане купувати дівчинці трон, корону і парадні сукні, а потім чекати її наказів як слуга. 

Читайте також: Для протистояння ЛГБТ-свавіллю поліції українські християни створюють правозахисну моніторингову групу

Потім фільм показує нам, як батьки Саші б’ються за те, щоб їх дитині дозволили ходити в школу одягненою як дівчинка, і за те, щоб змусити вчителів та інших дітей звертатися до неї в жіночому роді. Під час заняття, імовірно з психологом, BBC впихує в нас емоційну сцену, коли хлопчик плаче, а психолог запитує його: «Сльози на твоїх очах – це з приводу школи? Дві-три дівчинки, які тобі цікаві, говорять з тобою як з дівчинкою чи ні?» Хлопчик хитає головою, а сльози ллються по його щоках, і психолог продовжує: «Тобі б хотілося, щоб вони говорили з тобою, як з дівчинкою?» Тоді хлопчик киває.

Психолог дає батькам сертифікат, що підтверджує, що це випадок гендерної дисфорії, і з його допомогою батькам вдається домогтися від школи дозволу, щоб Саша ходив на заняття одягнений, як він хоче.

Потім мати ділиться з нами якоюсь «глибокою мудрістю»: «Я переконана, що ми всі маємо виконати свою роль. В житті… я переконана, у нас усіх є місія або щось, чого ми повинні домогтися… Я думаю, Саша тут, можливо, для того, щоб допомогти людям змінити свій підхід. А я тут, щоб допомогти їй».

Батько теж твердо заявляє, що він не належить до того типу батьків, хто став би наполягати, що його дитина – хлопчик, і що він просто хоче для Саші щастя.

Але що станеться, коли Саша підросте, і для нього настане час статевого дозрівання? Чи будуть батьки підтримувати фантазію дитини і відведуть його в одну з тих педіатричних гендерних клінік, що постійно виникають то там, то тут, де дитині пропишуть блокатори статевого дозрівання?

Якщо дитина не пройде через статеве дозрівання, він або вона буде безплідним – яку стать або «гендер» собі не приписуй. Щоб досягти повної статевої і репродуктивної зрілості, наше тіло повинне пройти через всі зміни, які відбуваються в період статевого дозрівання. Це, однак, не випадок трансгендерних підлітків. Тут ми зобов’язані запитати: дитина в 12 років (а це той середній вік, в якому починається статеве дозрівання) досить зріла, щоб приймати рішення про свою сексуальність і плідність?

Якщо ви скажете 12-річній дитині, що ви дасте їй щось, що позбавить її вступу в період статевого дозрівання, що пізніше він або вона отримає гормони для зміни статі, і що все це означає, що він або вона ніколи не зможе мати дітей, як ви думаєте, що дитина на це відповість? Чи багато хто з  дітей в цьому віці мріють стати батьками? 

Так, дорогі батьки, один суперечливий урок біології для восьмикласників – це не все, що вони приготували для нас. Нас чекає повний освітянський набір, який розвіє темряву «патріархату», «традиції», консерватизму і всіх видів «сімейних цінностей».

Джерело: rodyna.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини