Що Біблія говорить про довіру до Бога: 27 віршів
Християнський світ
05.07.2024
Священне Писання постійно заохочує довіряти Богові в усьому. Прислухаймося до Слова Божого!

Ми зазнаємо несподіваних труднощів у нашому житті, і саме в ці моменти наша довіра до Бога справді випробовується. Бог ніколи не залишить нас без Своєї милості і любові, давайте покладемося на Господа в наші найтемніші години.

Посеред життєвої невизначеності, найкраще місце для пошуку розради та впевненості – це міцно триматися нашої віри. Біблія містить цілу скарбницю віршів, які нагадують нам покладатися на Всемогутнього навіть перед обличчям життєвих бур. У наведеному нижче списку уривків зі Святого Письма ми розглянемо добірку потужних біблійних віршів про довіру до Бога, які пропонують втіху, силу і натхнення. Незалежно від того чи шукаєте ви керівництва у важкі часи, чи прагнете поглибити свою віру, ці вірші освітлять шлях до непохитної довіри до Бога.

iBelieve представляє збірку біблійних віршів про довіру до Бога. Нехай вони надихнуть вас, коли вам це особливо необхідно.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

▪ Надійся на Господа і чини добро, живи на землі та зберігай вірність. Веселися в Господі й Він задовольнить бажання твого серця. Доручи Господу свою дорогу, покладайся на Нього, а Він буде діяти. (Псалми 37:3-5)

▪ Дозволь мені на світанку відчути Твою милість, бо на Тебе я покладаюсь. Покажи мені дорогу, якою маю йти, бо до Тебе я підношу свою душу! (Псалми 143:8)

▪ Усім своїм серцем довірся Господеві, – і не покладайся на власний розум. (Притчі 3:5)

▪ Краще покладатись на Господа, ніж надіятись на людину! (Псалми 118:8)

▪ Вгамуйтеся і пізнайте, що Я – Бог! Я буду звеличений між народами, буду прославлений на землі. (Псалми 46:11)

▪ Господь – моя Сила і мій Щит. На Нього поклалось моє серце, і Він мені допоміг. Моє серце радіє, тому прославлятиму Його своєю піснею. (Псалми 28:7)

▪ Задля цього кажу вам: не журіться про своє життя, що будете їсти або що будете пити, ні про своє тіло, у що одягнетеся. Хіба душа не більша за їжу, а тіло – за одяг? (Матвія 6:25)

▪ На Тебе покладатимуть надію ті, які знають Твоє Ім’я, бо Ти, Господи, не залишаєш тих, які Тебе шукають. (Псалми 9:10)

▪ Ісус Христос учора, сьогодні й навіки Той Самий! (Євреїв 13:8)

▪ Бог же надії нехай наповнить вас усякою радістю і миром у вірі, щоб ви силою Святого Духа збагатилися надією. (Римлян 15:13)

▪ Знаємо, що тим, які люблять Бога, які покликані за Його постановою, все сприяє до добра. (Римлян 8:28)

▪ Він не злякається поганої вістки, – його серце спокійне, бо воно покладається на Господа. (Псалми 112:7)

▪ Тому Я тобі наказую: будь хоробрим і мужнім! Не жахайся і не бійся, адже Господь, твій Бог, буде з тобою скрізь, куди б ти не пішов! (Книга Ісуса Навина 1:9)

▪ Ісус, почувши сказані слова, говорить старшому синагоги: Не бійся, тільки вір! (Марка 5:36)

▪ Незмінного в намірах Ти зберігаєш у повному спокої, бо він надію покладає на Тебе. (Ісаї 26:3)

▪ Наш Бог на небесах! Він чинить усе, що забажає. (Псалми 115:3)

▪ Всі мешканці землі, порівняно з Ним, – ніщо. Він чинить за Своєю волею, як з Небесними силами, так і з тими, що живуть на землі. Немає нікого, хто міг би стримати Його руку і спитати Його: Що Ти робиш? (Даниїла 4:32)

▪ У Ньому й ми стали спадкоємцями, які були наперед призначені за постановою Того, Хто все здійснює за рішенням Своєї волі… (Ефесян 1:11)

▪ Не мстіть за себе, любі, але дайте місце гніву Божому, як написано: В Моїй владі є помста, і Я віддам, – каже Господь. (Римлян 12:19)

▪ Без віри неможливо догодити Богові. Тим, які приходять до Бога, треба вірити, що Він є і що винагороджує тих, які Його шукають. (Євреїв 11:6)

▪ Не бійся, бо Я з тобою! Не лякайся, бо Я – твій Бог! Я додам тобі сили і допоможу тобі! Я підтримаю тебе правицею правди Своєї! (Ісаї 41:10)

▪ Проте благословенна людина, яка цілковито покладається на Господа, і надією якої є Господь. (Єремії 17:7)

▪ Пам’ятай про Нього на всіх своїх дорогах, – і Він вирівняє твої стежки. (Притчі 3:6)

▪ Хто провадить діло розумно, той знаходить задоволення, і хто покладається на Господа, той щасливий. (Притчі 16:20)

▪ Нічим не журіться, але в усьому молитвою та благаннями з подякою висловлюйте ваші прохання Богові. І мир Божий, який перевищує всяке розуміння, нехай береже ваші серця і ваші думки в Христі Ісусі. (Филип’ян 4:6-7)

▪ Злодій приходить тільки для того, щоб украсти, вбити і погубити. Я ж прийшов, щоб ви мали життя і щоб над міру мали. (Івана 10:10)

▪ Хай не тривожиться ваше серце: вірте в Бога і в Мене вірте. (Івана 14:1)

Джерело: iBelieve

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини