Християни влаштували екстремальний похід для чоловіків у Карпатах
Все для церков
20.11.2020
У Карпатах з 29 жовтня по 1 листопада проходив потужний захід від руху «4-й Мушкетер» — екстремальний похід для чоловіків Xtreme Character Challenge (XCC)

XCC — це чоловіча пригода в горах тривалістю 72 години, які учасники проводять в умовах дикої природи, без годинників, гаджетів та зв‘язку із зовнішнім світом. Участь у цій пригоді взяли 108 чоловіків.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com з посиланням на сторінку заходу у фейсбуці.

Програма заходу побудована так, щоб надати змогу учасникам відірватися від звичного життєвого ритму, побути у глибоких роздумах над біблійними істинами, зануритися у потужну чоловічу атмосферу.

Мета XCС, за словами організаторів, — провести чоловіків через спеціально розроблені активності, які дають змогу кожному учаснику глибоко проаналізувати та переосмислити власне життя, цінності, пріоритети, зробити необхідні висновки та отримати потрібні інструменти для подальшого розвитку особистості у ключових життєвих сферах — духовній, сімейній, соціальній, професійній тощо.

«Підготовка до XCC цього року тривала майже рік. Ретельно відпрацьовувалися усі організаційні питання, в т. ч. пов‘язані зі здоров‘ям та безпекою учасників у цей непростий час карантинних обмежень. Тож, XCC-2020 успішно відбувся! Було цікаво, потужно, атмосферно та, головне, продуктивно для глибинних якісних змін у житті кожного учасника», — розповідають організатори чоловічого дійства.

Читайте також: В Сальвадорі обвали призвели до загибелі людей та значних руйнувань. Християнська молодь допомагає постраждалим

У поході взяли участь 108 учасників. А сам захід готувала команда з 38 чоловіків, об‘єднаних однією спільною пристрастю — послужити чоловікам у їхньому особистому розвитку, мотивуючи їх нести позитивні зміни у власні сім‘ї, оточення, суспільство.

«Ми (чоловіки) — є дуже емоційні. Дайте тільки нам їх правильно проявити!» — зізнався один із співорганізаторів екстрим-походу Сергій Московка на своїй сторінці у фейсбуці. Ще одним із співорганізаторів заходу є стронгмен Артем Чаплигін.

Як зазначають організатори, попит на похід XCC серед чоловіків активно зростає. Тому в 2021 році команда «4-й Мушкетер» (4М) планує проведення вже двох таких чоловічих походів — навесні та восени.

Також у планах української команди мушкетерів 4М — проведення у 2021-му році подібного заходу для жінок під назвою #Arise, реєстрація на який вже відкрита на сайті руху 4M за цим посиланням.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Все для церков
Останні новини
Останні новини