У Голлівуді знімуть фільм за відомою християнською піснею «Reckless Love» (Безмежна любов)
Культура і творчість
23.01.2021
Пісня «Reckless Love», яку виконав Корі Есбері в 2018 році, відома у всьому світі, та була перекладена на безліч мов, протрималася 68 тижнів в чарті Hot Christians Songs, 18 тижнів на першому місці і 55 тижнів в десятці кращих

Сингл, який набрав більше 300 мільйонів переглядів на ютуб, також був номінований на премію Греммі 2019 року за краще виконання сучасної християнської музики.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише movieguide.org.

Голлівудський режисер Девон Франклін, відомий за фільмами «Прорив» і «Чудеса з небес», та лідер прославлення Bethel Music, Корі Есбері знімуть фільм за піснею «Reckless Love».

Читайте також: Голосуйте за «Християнський хіт–2020»: в Україні запустили музичний чарт

Фільм розповідатиме про стосунки музиканта з його сім'єю, напруженості у відносинах з батьком і про те, як ці відносини неправильно сформували його уявлення про Бога.

Автор пісні сподівається, що фільм допоможе багатьом розбитим сім'ям, особливо тим, хто потребує зцілення стосунків між батьками та дітьми. 

Джерело: movieguide.org

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Культура і творчість
Останні новини
Останні новини