В рамках кінофестивалю “Молодість” в Україні популяризуватимуть фільми про “героїчні” подвиги ЛГБТ на фронті
12.08.2020
49-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» оголосив програму кінофестивалю, у якій є багато різних тематик. Однак, викликає здивування, що серед номінацій фільмів немає кінострічок на сімейну тему, але є фільми, які популяризують ЛГБТ.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Зокрема, в програмі першим пунктом чомусь стоїть окрема позаконкурсна програма «Сонячний зайчик» Sunny Bunny, яка  пропагує ЛГБТ широкому колу українських глядачів через низку коротких і повних метрів з різних країн.

Крім цього, в програмі фестивалю є кінострічка «Другий фронт. Історії ЛГБТ-військових». Цей фільм малює образ військового, ветерана, волонтера та медика, який, між іншим, обов’язково має бути  відкритим геєм або бісексуалом. «Окрім виборювання незалежності своєї Батьківщини, їм доводиться воювати і на другому фронті. Там боротьба триває за їх визнання й видимість у суспільстві, а отже й за гідність та рівність» - йдеться в описі до фільму. Для багатьох людей така художня  інтерпретація війни виглядає як провокація чи знущанням над нашими героями, волонтерами, які воюють за Україну, а не для пропагування якихось збочень.  

Однак, складається враження, що чим скандальніше, тим краще для носіїв цих ідей. Так, минулого року переможцем цієї програми стала французька стрічка, яка розповідає про молодого гея, що працює повією.

Читайте також: На Волині збирають підписи проти ратифікації Стамбульської конвенції

Враховуючи зазначене, ми бачимо, як ліберальні та грантові організації активно спонсорують випуск фільмів, що пропагують ЛГБТ-ідеологію. Окрім цього, організатори кіно конкурсу стараються акцентувати в своїй програмі на даній тематиці, ставлячи в програмі дану тематику на початку.

Всеукраїнський Собор раніше попереджав про рекордну кількість ЛГБТ-пропагування в ТОПових світових прем’єрах.

Нажаль, ЛГБТ спільнота нав’язує свою ідеологію не тільки у фільмах для дорослих, але й для дітей також. Навіть мультфільми для самих маленьких вже розповідають про «любов» чоловіка до чоловіка і жінки до жінки, що є нічим іншим ніж актом диверсії та знущанням над свідомістю найнезахищених маленьких глядачів.

Закликаємо активно молитися про те, щоб представники культури та кіноіндустрії не йшли на догоду ліберальним організаціям, а популяризували позитивні теми для суспільства, що стосуються людяності, взаємодопомоги, сімейних цінностей, національних традицій тощо.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини