Губернатор Техасу зняв усі карантинні обмеження та заборонив паспорти вакцинації
Covid-19
10.06.2021
Губернатор Техасу, Ґреґ Ебботт, підписав закон, який нарешті дасть жителям штату свободу від карантинних обмежень і захистить техасців від паспортів вакцинації та будь-яких інших форм зазіхання на їх свободу

«Техас відкривається на 100%. І ми хочемо бути впевненими, що у жителів штату є свобода піти, куди їм заманеться, без будь-яких заборон. Конгресмени подали закон, який я збираюся підписати, який заборонить паспорта вакцинації», заявив він.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ґреґ Ебботт також зауважив, що не лише на рівні штату, але й приватні заклади не можуть вводити власні правила та дискримінувати людей за ознакою вакцинації: «Ні бізнес, ні державні установи не можуть вимагати від будь-кого надати паспорт про вакцинацію або будь-яку іншу інформацію про вакцинацію, в умовах отримання будь-яких послуг, в будь-яких місцях. Я підписую цей закон», сказав Ґреґ Ебботт.

Читайте також: Рада Церков закликає до створення міжконфесійних духовних рад в областях і містах

Дуже сміливе рішення, сміливого політика. В той час як багато штатів та країн по всьому світу не спішать повністю знімати обмеження карантину або навіть посилюють їх, Техас бере ініціативу в свої руки та ставить свободу своїх громадян вище сумнівних спроб зупинити пандемію, які вже давно показали свою неефективність.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Covid-19Європа та світ