«Легка атлетика вчить мене бути постійним у стосунках з Богом», — іспанський бігун-чемпіон
Надихаючі історії
20.04.2021
17-річний іспанський легкоатлет Герсон Позо, який є євангельським християнином, 7 березня став чемпіоном Іспанії в категорії бігу на 400 метрів серед спортсменів до 20 років

Пробігши дистанцію за 47,20 секунд він став другим найкращим іспанським спортсменом усіх часів у цій категорії.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на Evangelical Focus.

«За кожним тренуванням є багато зусиль, а також підтримка мого тренера, моєї команди і моєї сім’ї. Ці оцінки дуже важливі, тому що завдяки їм ти потрапляєш у європейські і світові рейтинги», — сказав Позо іспанському новинному сайту Actualidad Evangélica.

Він також додав, що його перемога спонукає його продовжувати і намагатися досягати ще кращих результатів.

«Це теж тиск, тому що тепер люди чекають від мене більшого, але це добре, — сказав він. — З Божою допомогою, а також допомогою мого тренера я знаю, що зможу досягти своїх цілей».

«Зараз я тренуюся близько 10 годин на тиждень. Це складно, але мені це дуже подобається. У мене великі цілі, яких я можу досягти з Божою допомогою і допомогою мого тренера», — зазначає Позо.

Ці наступні цілі — забіг на 400 метрів на чемпіонаті Європи U20 в Естонії в липні, а також на чемпіонаті світу в Кенії у серпні наступного року. Вперше він буде індивідуально брати участь у міжнародних змаганнях.

Герсон також планує поїхати до Сполучених Штатів у наступному році, щоб почати навчання в університеті в штаті Техас і продовжити тренування, «що є чудовою нагодою вирости йому як спортсмену».

Читайте також: Поради для великого підліткового та молодіжного служіння у маленькій церкві

«Олімпіада зараз дуже важка, мені лише 18, але я щороку працюю, щоб стати кращим. Олімпійські ігри — моя мрія, але зараз я зосереджуюсь на своїй категорії, і в майбутньому ми побачимо, які двері відкриває Бог».

Легка атлетика допомагає мені бути кращою дитиною Бога

Віра займає центральне місце в житті іспанського чемпіона. Йому подобаються грецькі букви альфа і омега.

«Для мене це має особливе значення, це нагадування про те, що у всього є початок і кінець. Незалежно від того, наскільки важким може бути момент в нашому житті, Бог завжди поруч з нами. Він пообіцяв, що не дасть нам нічого, з чим ми не зможемо впоратися, і що з Ним ми зможемо бути сильнішими», — підкреслив Позо.

Це також дає йому «можливість поговорити з іншими про Євангеліює природно, без негативних відтінків, які має сьогодні релігія».

За словами Позо, легка атлетика допомагає йому бути кращою дитиною Бога, тому що вона навчила його бути сильним і постійним.

«Ви не можете розраховувати на те, що станете великим спортсменом після одного або двох тренувань, так само ви не зможете розраховувати на хороші стосунки з Богом, якщо читаєте Біблію і молитеся тільки по неділях. Іноді це складно, але у всього є мета в довгостроковій перспективі. Ми нічим не жертвуємо, Ісус пожертвував заради нас, тому, щоб вшанувати Його і показати Йому свою любов, нам потрібно вкладати в Нього свій вільний час», — додав він.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Надихаючі історіїМолоде життя
Останні новини
Останні новини