Кабмін зменшив ціну на газ для релігійних організацій
Суспільство
18.02.2021
Кабінет Міністрів України на засіданні 17 лютого встановив граничну ціну газу для релігійних організацій на рівні 6,99 грн/кубометр на період з 1 лютого по 31 березня

Відповідну зміну за пропозицією міністра культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко внесено до постанови №1236 від 9 грудня про запровадження карантину.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише nv.ua.

"Прошу встановити ціну на природний газ для релігійних організацій з 1 лютого по 31 березня", — сказав Ткаченко в ході засідання уряду.

Читайте також: В Україні змінили порядок призову на військову службу

18 січня, на тлі протестів в регіонах, Кабмін прийняв постанову, якою з 1 лютого встановлюється гранична ціна на газ для населення на рівні 6,99 грн за кубометр (з урахуванням податку на додану вартість та плати за транспортування магістральними газопроводами). 27 січня Кабмін розширив дію постанови про встановлення граничної ціни на природний газ на об'єднання власників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Багато газопостачальних компаній заднім числом знизили і січневу ціну на газ, встановивши її на рівні 6,99 грн за кубометр.

Джерело: nv.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Суспільство Все для церков
Останні новини
Останні новини