Церква зі США нагадує людям молитися за Україну роздаючи хрести ручної роботи
Християнський світ
15.07.2022
Церква в Іллінойсі роздала сотні дерев’яних хрестів ручної роботи, щоб люди розмістили їх на подвір’ях як нагадування про молитву за українців, які страждають від російського вторгнення.

Як повідомляє The Christian Post, Східно-Джорданська об’єднана методистська церква Стерлінга почала виготовляти білі хрести розміром 45 на 30 см у лютому після вторгнення Росії в Україну.

Пастор Джим Міллер сказав, що з тих пір церква роздала понад 700 хрестів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Кожен у країні, якщо у нього є серце, хоче послужити», — сказав Міллер. «Ми не маємо коштів, щоб піти туди й допомогти. Більшість людей бояться піти туди, але якщо ми справді християни, то віримо, що Бог їм допоможе.

«Україна чудова як християнська нація, але вона зазнала гонінь», — сказав він. 

Церква пропонує хрести водіям, встановлюючи їх біля церковного намету з написом:

«ЗУПИНИСЬ! ПРИНЕСИ ХРЕСТ В СВІЙ ДІМ – ХРИСТОС ВОСКРЕС».

«Найбільша проблема, яку ми бачимо в людях в цій країні та в усьому світі, полягає в тому, що щоранку ви включаєте новини, і дізнаєтесь про ще одну нову проблему, а наш інтерес і наша увага до попередньої проблеми слабшає та зникає», — сказав Міллер.

«Я сподіваюся, що хрести нагадають людям про тих бідних людей, які страждають», – додав він. «Тільки тому, що ми можемо забути про це, це не означає проблема зникла».

East Jordan також працює над збором коштів для нужденних українців. Щосереди церква проводить спеціальні збори, щоб молитися за Україну.

За даними Управління Верховного комісара ООН з прав людини, понад 11 500 мирних жителів були вбиті або поранені з початку вторгнення.

Християнський світ