Християни роздали пакети продуктів 130 родинам, в яких є люди з інвалідністю
Добрі справи
12.12.2020
130 сімей із Волині та України отримали пакунки з продуктами в рамках акції «Допоможи ближньому», котру ініціювала команда громадської організації «Агапе Україна».

В цьому році таку добру справу вони проводять уже вдруге. Акцію організували з нагоди відзначення 15-го Дня народження служіння людям із інвалідністю у луцькій церкві «Фіміам», йдеться на Facebook-сторінці організації. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"В Євангелії від Луки сказано, що коли ми щось святкуємо, нам слід запрошувати на гостину не «друзів своїх, ні братів своїх, ані своїх родичів, ні сусідів багатих», які можуть нам віддячити за це. Натомість – варто безкорисно запросити вбогих людей або ж тих, у котрих серйозні проблеми зі здоров’ям. Адже вони не матимуть змоги будь-чим відплатити", - зазначається у дописі.

Відтак, команда Реабілітаційного комплексу «Агапе Україна» вирішила принести трішки свята в їхні домівки.  

Основну частку продуктових наборів отримали родини з Луцька, ще кілька – з Маневицького й Турійського районів та міста Нововолинськ.

Разом із тим, ще 13 пакунків надіслали Новою поштою в Київ та Київську область, а також на Вінничину, Закарпаття, Запоріжчину, Львівщину, Тернопільщину та Хмельниччину.

"Щиро дякуємо усім християнам із «Фіміаму» та інших церков Луцька, а також із Благодійної організації Філадельфія Траст (Phladelphia Trust in Central and Eastern Europe), Великобританія, та Першої Української Євангельсько-Баптиської Церкви міста Парма, США, які фінансово долучилися до акції «Допоможи ближньому»", - зазначили в організації. 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справи
Останні новини
Останні новини