На Хмельниччині християни здійснили понад сотню дитячих мрій
Добрі справи
13.01.2021
У Дунаєвецькій ОТГ Хмельницької області громадська організація “Зараз твій час” провела акцію “Подаруй дитині щастя”.

Напередодні Різдва координатори акції дізналися мрії дітей, які проживають у сім'ях зі складними життєвими обставинами та сформували “Списки мрій”. Дані списки були оприлюднені у соціальних мережах з метою залучення якомога більше небайдужих людей до здійснення дитячих мрій.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Менше ніж за місяць було зібрано всі подарунки - до акції долучилися небайдужі жителі громади та християни, а також підприємці та управлінці.

“5 та 6 січня нашою командою було роздано 176 подарунків. Це 176 дитячих мрій. Це 176 щасливих дітей. Ціль акції досягнута - мрії здійснено! - підсумовує директор ГО “Зараз твій час” Іван Тулюк - Дякуємо всім, хто взяв участь у цьому проекті. Хто не пожалів час, кошти і сили та зміг здійснити бодай одну дитячу мрію.”

Також компанія Промінь Енерго Плюс взяла активну участь в акції “Подаруй дитині щастя”. Завдяки внеску компанії разом з подарунками було роздано солодощі для дітей. Крім цього, компанія надала транспорт за допомогою якого була реалізована дана акція. 

“Коли ми запитували у дітей про їх мрії, один хлопчик Діма сказав, що мріє про шапку і хомут. Пам'ятаю, як мене це здивувало, тому що для мене це навіть не було би мрією… Коли ми приїхали до них додому, щоб віддати подарунок Дімі і його братику, ми побачили умови в яких вони живуть і це жахливо… Ці дітки не отримують того, що ми приймаємо як належне. Я думаю,що ця акція була дуже потрібна, тому що ці дітки так рідко бачать щось радісне і отримують щось, і ці їх посмішки - вони варті були зусились, які ми приклали при організації всієї акції!”, - ділиться волонтерка Христина Палаш.

Читайте також: Ексгравець НФЛ і християнин Тім Тібоу закликав підлітків стати на захист Ісуса

Ще один учасник акції Василь Гаврілов наголошує: “Так як це Різдвяна акція, то однією з цілей було привітати дітей та їхніх батьків з Різдвом, та нагадати їм про день народження Ісуса Христа, Який сказав нам йти і ділитися радістю свята! І в нас це вийшло! Одразу згадую, як щиро діти реагували на подарунки. Я би хотів, щоб вони знали, що люди навколо можуть ділитися з ними своєю любов'ю. Не хочу, щоб вони втрачали надію в це. Також, дивлячись з іншого ракурсу, хочу щоб ми більше вносили в нашу культуру піклування про інших. Діти повинні рости в суспільстві, яке їх любить та показує в справах свою любов. Сподобалось працювати з командою, яка не збирається зупинятися!”

Громадська організація “Зараз твій час” - це об'єднання євангельських християн та небайдужих людей заради розбудови активного громадянського суспільства, самореалізації та соціалізації молоді, її інтелектуальному, фізичному і духовному розвитку, захисту прав дітей та юнацтва.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справи
Останні новини
Останні новини