Ексгравець НФЛ і християнин Тім Тібоу закликав підлітків стати на захист Ісуса
Надихаючі історії
13.01.2021
Виступаючи перед підлітками на конференції Passion 2021, Тім Тібоу закликав їх «зайняти позицію і стати борцем» за Ісуса в ці неспокійні часи

«Ми чули, що врожаю багато, а робітників мало, — сказав Тібоу в своїй віртуальній промові у четвер. — Сотні тисяч людей з усього світу дивляться нас зараз. Ми можемо це змінити. Чи можете ви уявити, якщо б ми сказали «так» роботі для Ісуса? Щоб стати працівником Ісуса? Робітників більше не повинно бути мало».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на Christian Headlines.

У своїй промові Тібоу послався на Івана 16:33, в якому Ісус заявляє: «Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені. Страждання зазнаєте в світі, але будьте відважні: Я світ переміг!»

Колишній захисник НФЛ використав цей уривок, щоб пояснити, що Ісус бачив перемогу над світом, хоча й зазнав труднощів. Потім він запросив аудиторію зайняти позицію, кажучи: «Ви займете позицію? Чи будете працівником? Чи будете ви борцем за Ісуса?»

Сам Тібоу використовував свій фонд для допомоги в боротьбі з торгівлею людьми після того. Йому зателефонував християнський артист Таурен Уеллс і запитав, як він може використовувати свої навички і платформу для боротьби з торгівлею людьми.

Читайте також: Знаменитості закінчували рік челенджем: #2020$ чайових для ближнього

У відповідь Уеллс написав пісню під назвою «Всі Божі діти», підкресливши цю проблему і допомагаючи підвищити обізнаність громадськості.

Це лише один з небагатьох випадків, коли питання торгівлі людьми піднімалося в піснях. Раніше це була команда Метта Редмана і LZ7, які планували заробити 27 мільйонів. Проте Таурен Уеллс зобов’язався передати 100 відсотків доходів від пісні Фонду боротьби з торгівлею людьми Тібоу.

До слова, восени Тім Тібоу пожертвував 50 пар взуття притулку для безхатьків, знявши навіть власне, коли побачив, що взуття усім не вистачило.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Надихаючі історії