Християнська Відкрита Академія запрошує на навчання (ВІДЕО)
Анонси
13.09.2021
4 жовтня 2021 року починається навчання у Християнській Відкритій Академії (ХВА). Це освітній проект служіння «Східноєвропейська Реформація»

ХВА ставить собі за мету формування християнської інтелігенції, що прагне реалізувати своє покликання у суспільній сфері та буде здатна внести християнські цінності у сферу економіки, політики, освіти, медіа та мистецтва.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На думку організаторів Академії, навчання в ХВА забезпечить учасників програми солідним каркасом гуманітарних знань, необхідних для діяльності в публічній сфері; розвине їх навики менеджменту для реалізації суспільно-спрямованих проектів; надасть можливість отримати менторінг від досвідчених лідерів та викладачів та закладе основи християнського світогляду. Кінцева мета проекту – допомогти християнським спільнотам у створенні мереж, які систематично здійснюють проекти християнського впливу на суспільство.

«В наш час серйозним викликом є агресивна по відношенню до християнства культура, яка приводить до ерозії віри, деконструює християнські цінності і руйнує етичні фундаменти суспільства. Цей факт вимагає серйозної реакції з боку Церкви. Дякуючи видатним лекторам, яких нам пощастило залучити в процес навчання в ХВА, наші студенти можуть озброїться аргументами та зміцнити свої християнські позиції передусім в інтелектуальному аспекті», - зазначає директор Християнській Відкритій Академії Ярослав Лукасик.

Викладацький склад представлений професіоналами світового рівня, зокрема топовими світовими апологетами та мислителями, такими як:

Джон Леннокс, професор математики Оксфордського університету, відомий своїми дебатами зі Стівеном Хокінгом та новими атеїстами, такими як Річард Докінз;

Вейн Грудем, один з найкращих у світі сучасних теологів, відомий в Україні своєю «Систематичною теологією»;

Ос Гіннес, соціальний критик і автор кількох десятків бестселерів;

Ґабріела Кубі, відома своїми книгами «Глобальна сексуальна революція» та «Ґендер»;

Глен Саншайн, професор історії в Університеті Коннектикуту, автор книг, один з помічників Чарльза Колсона, старший науковий співробітник Центру Колсона;

Роберт Джордж, один із найвідоміших публічних інтелектуалів Америки, професор Прінстонського університету;

Ненсі Пірсі, аналітик культури і дослідник питання християнського світогляду.

Читайте також: Глава УГКЦ Святослав заохочує батьків відстоювати навчальні години християнської етики у школах

У рамках співпраці з Національним університетом «Острозька академія» до викладання у ХВА залучені досвідчені професори та доценти цього вишу.

Форма навчання онлайн: вебінари і відеолекції. Також плануються регулярні очні регіональні семінари в різних містах України.

Після завершення семимісячного навчання студенти отримають сертифікат Національного університету «Острозька Академія», в партнерстві з якою реалізується програма ХВА.

Посилання на реєстраційну форму тут: https://forms.gle/tDd1QfLapVwzU4z7A

Сайт Християнської відкритої академії: https://hva.org.ua/

Питання щодо навчання задавайте тут: +380970031425 (Viber, Telegram)

Телеграм: @hva_admin

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

АнонсиОсвіта і наукаХристиянський світ
Останні новини
Останні новини