УГКЦ запрошує на «Християнські курси для вагітних "Дар життя"»
26.08.2020
Благодійний проект «Християнські курси для вагітних "Дар життя"» запрошують подружні пари, котрі планують чи очікують народження дитини на проходження курсу, який розпочинається 5 вересня

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Християнські курси для вагітних "Дар життя"» — соціальний проект ініціативної групи батьків та всіх зацікавлених у темі практикуючих християн. Курси безкоштовні, хто має можливість складає благодійний внесок.

На курсі окрім інформаційної частини від спеціалістів про вагітність, пологи та догляд за дитиною, створена програма духовної підтримки. На духовних науках говоритимуть про вчення Церкви щодо питання батьківства, матимуть молитви та роздуми над євангельськими уривками, розважання на батьківські теми.

Курси мають свою діяльність вже 4 роки, зараз анонсовано 9 курс.

Зустрічі проходять в місті Києві. У зв'язку з пандемією відкрилися нові виклики онлайн-спілкування, і цей курс запускається в ширшому форматі, а саме: очні зустрічі в місті Києві та їх пряма трансляція в закриту групу для учасників з будь- якого куточку України.

Більше інформації можна дізнатися на сторінці у фейсбуці:  https://www.facebook.com/dar.zhyttya.

Деталі курсу

Основні лекції щосуботи впродовж 10 занять з 5 вересня по 7 листопада з 10:00-14:00.

Пари, що проживають в Києві, запрошуються на очні зустрічі, всі інші зможуть долучатися до занять через прямий ефір з лекцій в закритій групі.

Місця обмежені. 10 пар на заняттях та 40 пар в ефірі.

Читайте також: Замість букета в школу — допомога онкохворим дітям

Місце проведення занять: місто Київ, Патріарший дім біля Патріаршого Собору Воскресіння Христового, вулиця Микільсько-Слобідська, 5 (м. Лівобережна).

Курси безкоштовні! Всі, хто має можливість, складають благодійний внесок, який покриває матеріали, та організаційні витрати.

Для реєстрації достатньо заповнити реєстраційну форму:  https://forms.gle/65bvZJJTvLZWbPyY6.

Християнські курси для вагітних "Дар життя" — соціальний проект ініціативної групи батьків та всіх зацікавлених у темі практикуючих християн.

Християнські курси для вагітних “Дар Життя” це:

- Духовна підтримка батьків, психологічна підготовка до батьківства та наповнення вашої сім'ї спокоєм, знаннями та впевненістю.

- Вчення Церкви щодо питання батьківства. Молитви та роздуми над євангельськими уривками, розважання на батьківські теми.

- Інформативні та практичні базові знання щодо природного перебігу вагітності та розвитку малюка, підготовки до пологів, в тому числі партнерських, грудного вигодовування, догляду за немовлям та його здоров'я, післяпологового періоду, сімейної психології та відносин між батьками після народження дитини, виховання та психології дитини, народження другої дитини в сім'ї.

Інформація, яка базуються на вченні Церкви, а також взята з рекомендацій ВООЗ, що діють у всьому світі, схвалена лікарями-гінекологами, педіатрами, психологами і повністю перевірена.

Курси закликають до співпраці парафіян-активістів, організаторів та лекторів, отців, братів та сестер, катехитів та богословів. Якщо Ви лікар, біоетик, психолог, консультант або цікавитеся і готові розвивати тему християнського батьківства,  долучайтеся до команди

Контакти: https://www.facebook.com/dar.zhyttya  Діана Ільницька,  (063)-159-52-58.

Джерело: kmc.media

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини