В Америці переконані, що християнські організації піддадуться нападкам в разі перемоги Байдена
Загрози та виклики
07.11.2020
Євангеліст Франклін Грем говорить, що в разі перемоги на президентських виборах Джо Байдена християнські місіЇ та некомерційні організації будуть піддаватися нападкам за свої переконання і, можливо, будуть закриті.

Грем, президент і головний виконавчий директор Євангелічної асоціації Біллі Грема і Samaritan’s Purse, в коментарі для телеканалу Newsmax TV America Right Now заявив, що перемога Байдена в поєднанні з захопленням демократами Сенату США матиме жахливі наслідки для християн, передає Бог News.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Я боюся, що будуть напади на християнські організації, як ми це вже бачили під час правління Обами. Флористи, які відмовляться робити квіти для гей-весілля, будуть розорені. Той, хто не захоче робити торт на гей-весілля, розориться. Я думаю, ми побачимо подібні атаки лівих проти християнських підприємств і християнських організацій, — сказав Грем. — Я думаю, потім вони займуться церквами й оподаткуванням церков і звільнених від податків організацій, які займаються гуманітарною і соціальною роботою по всій країні ».

Читайте також: Рівненська церква організувала відпочинок у Карпатах для сиріт з різних регіонів України

«Одні з кращих робіт в країні — це некомерційні організації, які працюють в центральних містах і по всій країні, намагаючись допомогти розв’язувати деякі проблемими, які у нас є в суспільстві, і вони захочуть спробувати обкласти їх податками та закрити їх».

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини