Конгресмен зачитав блюзнірську "молитву" на відкритті 117-го Конгресу США, яка викликала скандал та обурення серед американців
Загрози та виклики
04.01.2021
Днями ліберальні сили в Конгресі вирішили започаткувати нові правила, аби на засіданнях «вшанувати всі гендерні ідентичності» та виключити гендерні слова, такі як «мати», «батько», «він» та «вона», на користь гендерно-нейтральних термінів. Після цього, на відкритті чергового конгресу сталася скандальна подія, яка показала до якого абсурду та справжнього блюзнірства доводить гендерна ідеологія, та що чекає ті країни, які дадуть цій теорії зелене світло

Так, конгресмен Емануель Клівер від демократичної партії США  викликав хвилю обурення в Інтернеті після того, як закінчив свою молитву в конгресі словами «аМен та аВумен» (буквально амінь та жінка).

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Пана Клівера запросили виголосити молитву на урочистому відкритті 117-го Конгресу в неділю, але перед цим керівництво доручило все робити з боку гендерної нейтральності.

“Ми просимо все це в ім’я монотеїстичного Бога... Бога, відомого під багатьма іменами в різних релігіях. АМен та аВумен» , - сказав пан Клівер, конгресмен від штату Міссурі, а також рукопокладений пастор об'єднаної методистської церкви. Лібералам здалося, що амінь це насправді аМен (чоловік) і тому вони добавили аВумен  - жінка.

Ця подія сталася  після того, як комітет Конгресу запропонував зміни в правилах внутрішнього розпорядку, щоб «вшанувати всі гендерні ідентичності» та виключити гендерні слова, такі як «мати», «батько», «він» та «вона», на користь гендерно-нейтральних термінів. Важко уявити до чого далі ще докотяться борці за гендери...

Днями раніше спікер Конгресу Пелосі представила нові правила Палати представників, які, за її словами, допоможуть цьому інституту влади стати більш інклюзивним. У 45-сторінковому пакеті, який буде проголосований у понеділок, видалено усі згадки про гендерні займенники та такі терміни, як "чоловік", "жінка", "мати" та "син".

Зазначена вище "молитва" викликала сильну критику з боку республіканців та навіть деяких демократів, які зазначили, що амінь це не аМен і не стосується статі, а означає "хай буде так" на латині.

Читайте також: Концтабори для хворих на COVID-19? – новий диктаторський закон Нью-Йорку

Республіканський конгресмен від штату Пенсильванія Гай Решенталер вийшов у Twitter, щоб висловити своє заперечення і написав: «На жаль, факти не мають значення для прогресистів. Неймовірно».

Блогер-консерватор Метт Уолш написав: «Демократи відкривають конгрес молитвою, яка закінчується «амінь і жінка». Амінь - це латинське слово, яке означає «справді» або «нехай буде так». Жінка в кінці молитви - це безглузде слово, яке нічого не означає. Демократи знаходять спосіб зробити все дурним і безглуздим. Вони просто клоуни».

Деякі консерватори також обурені тим, що молитва пана Клівера включала ім'я індуїстського бога "Брахми", оскільки він говорив про "монотеїстичного Бога". Користувач Twitter, Чейз, написав: "Методистський проповідник молиться в ім'я "монотеїстичного Бога .... і брахми? Це вже навіть не слово "жінка" в кінці молитви."

За матеріалами: independent.co.uk

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини