Майк Пенс заявив, що американці стоять на «перехресті свободи»
Європа та світ
26.07.2020
Під час свого виступу перед студентами у штаті Вісконсин, Віце-президент США Майк Пенс наголосив, що вибори Президента в листопаді є надважливими.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Ставки ще ніколи не були такими високими і всі американці стоять на «перехресті свободи» - заявив Пенс.

«Справа не стільки в тому, якою буде Америка: більш консервативною чи ліберальною, республіканською чи демократичною, більш червоною чи синьою. Питання в тому, чи буде Америка залишатися Америкою» – додав він.

«Чи залишимо ми своїм дітям та онукам країну, засновану на наших найвищих ідеалах свободи, вільному ринку та невід’ємних правах на життя та свободу, - або ми залишимо своїм дітям та онукам країну, яка докорінно трансформується у щось інше».

Читайте також: Литовський Парламент закликає до міжнародної заборони сурогатного материнства

Пенс застеріг, що в разі перемоги демократа Джо Байден до влади прийде президент-авторучка (*пристрій для масового підписання документів) з «троянським конем для втілення радикального порядку денного».

Багато чинних громадян Америки прибули з різних куточків світу, де при владі були соціалістичні режими. «Якщо у вас коли-небудь виникнуть сумніви, що ця країна особлива та унікальна, просто поговоріть з одним із них», - продовжив він.

Читайте також: Християни організували благодійний розпродаж, для того щоб провести табір для дітей з інвалідністю та їх сімей. Долучитися може кожен!

В кінці виступу він також наголосив, що Америка - це свободолюбива нація, яка має сильну віру.

«Біблія говорить: «Господь є Дух, а де Господній Дух, там свобода» (2 Кор. 3:17). І тому мільйони американців вважають, як і я, що коли ми відстоюємо дану Богом свободу життя та прагнення до щастя, здобуту свободу і захищену протягом всієї історії нашої країни, ми робимо його роботу на цій Землі, як нашу власну, а це означає, що свобода завжди перемагає».

За матеріалами: christiannewsjournal.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини