Марш зцілених від гoмоcекcyалiзму людей у столиці США створив резонанс
Європа та світ
10.06.2021
Чоловіки та жінки, котрі колись були частиною ЛГБТ-спільноти, впевнені, що наблизився час, коли веселка означатиме не гріховність, а біблійне примирення Бога з людьми

Традиція збирати такі марші зародилася в 1990-х роках біля пам’ятника Вашингтону. Такі зустрічі назвали «Маршами свободи» заходи для людей, які раніше ідентифікували себе як ЛГБТ, а тепер діляться свідченнями про те, як Ісус змінив їхнє життя.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасники маршу були одягнені в футболки, прикрашені веселками зі словами "Відродження веселки", та розповідали про силу Ісуса, яка змінює життя.

Ангел Колон, активіст руху, який дивом вижив після того, як його підстрелили в масовій стрілянині в Орландо, говорить, що "відродження веселки" є знаком Божого завіту: "Ми зібралися щоб дати світові зрозуміти, що веселка це щось прекрасне. І нам не слід соромитися того, що це насправді так".

Колон та його співвітчизники чують від все більшої кількості людей, що вони бажають залишити ЛГБТ-життя, щоб піти за Ісусом. Він вважає, що пандемія COVID-19 була замаскованим благословенням, оскільки змусила багатьох заглибитися в віру в Господа.

Читайте також: Донька дізналася, що її батько серійний вбивця

"Ми отримуємо все більше електронних листів: люди звертаються і бажають приєднуватись до нашого руху", продовжив він.

Виступаючи на прес-конференції біля будівлі Капітолію на площі Юніон-сквер, співзасновниця руху "Змінені" Елізабет Вонінг заявила, що закони про рівність, які зараз приймаються в США, є несправедливими. Вона також наголошує на тому, що бути ЛГБТ це не вирок, це можна змінити.

Нещодавно вона поспілкувалася із лесбіянкою, яка сказала, що вона стала такою після того, як її зґвалтував чоловік. Цей сумний досвід вплинув на все її життя та сексуальне самовираження. Жінка відвідує зараз консультації з метою зцілення травми від зґвалтування, щоб повернутися до нормального життя та орієнтації.

За матеріалами christianpost.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини