Переможниця «Місіс Америка 2023» : “Я відчуваю силу від материнства”
Суспільство
05.10.2024
У Лас-Вегасі, Сполучених Штатах Америки, 25 серпня 2023 року відбувся захоплюючий конкурс "Місіс Америка", який завершився захоплюючою перемогою 33-річної Ханни Нілман. Ця видатна жінка, колишня балерина і мати сімох дітей у віці від 1 до 11 років, разом зі своїм чоловіком Деніелем, керує власною фермою "Ферма балерин" в штаті Юта, де їхня родина займається продажем м'яса, випічки та інших свіжих фермерських продуктів.

Повідомлення про перемогу Ханни Нілман на конкурсі "Місіс Америка" швидко розлетілось по всій країні, адже її вражаюча відповідь на запитання журі стала причиною широкого розголосу.

Коли їй поставили питання на сцені: "Коли ти відчула найбільшу силу?", Ханна відповіла перед багатотисячною аудиторією: "Я відчувала це вже сім разів, коли мала можливість дати життя цим священним душам, своїм дітям. Після того, як я тримаю на руках новонароджену дитину, відчуття материнства та усвідомлення принесення її на землю є найбільшим почуттям, яке надихає мене в житті". І не дивно, що після цієї відповіді зал заповнився гучними оплесками та захопленням.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Соціальні мережі також відзначили цю надзвичайну жінку та її родину. На своїй популярній сторінці у Інстаграм з назвою "Ballerina Farms" зі справжньою армією 6,2 мільйонів підписників Ханна розповідає про своє сімейне життя з чоловіком і дітьми, ділиться подробицями своєї роботи на фермі, включаючи випічку хліба та виробництво сиру, а також показує яскраві торти, квіти та розповідає про догляд за худобою. Одночасно вона виховує своїх дітей та навчає їх цінностям сімейного об'єднання.

Як повідомляє видання "Deseret News", це не перший раз, коли мати сімох дітей бере участь у конкурсах краси. У 16 років вона вже виборола титул "Міс Спрінгвіль", а пізніше посіла друге місце на конкурсах "Міс Юта" та "Міс Національна кохана". Після переїзду до Нью-Йорка вона також стала "Міс Нью-Йорк" і отримала звання "Місіс Юта" в 2021 році.

За матеріалами: vsirazom.ua

Суспільство Європа та світНадихаючі історії
Останні новини
Останні новини