Міжконфесійну молитву в центрі міста на Великдень провели у Новій Каховці
Християнський світ
07.05.2021
2 травня в центрі Нової Каховки (Херсонська область) служителі семи церков провели спільне Пасхальне служіння

Захід об’єднав представників усіх протестантських деномінацій і римо-католицької церкви.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com з посиланням на invictory.com та прес-центр Асоціації Християнських Церков Таврійського Краю (АХЦТК).

Уже не перший рік подібні служіння організовуються АХЦТК. За більш ніж п’ятнадцятирічну історію існування були проведені спільні ходи, виступи музичних груп, благодійні акції та багато іншого. Асоціація тісно співпрацює з міською владою, відгукуючись на потреби міста.

Читайте також: «Вона молилася за мене все моє життя», — Чак Норріс про життя і віру своєї 100-річної мами

Цього року почесним гостем був мер Нової Каховки Володимир Коваленко. Особливістю цьогорічного заходу була дитяча розважальна програма, яка передувала офіційній частині.

Зусиллями церкви євангельських християн-баптистів «Любов є» (пастор Євген Бондаренко) були організовані батути, конкурси, тематичні станції й неформальне спілкування для багатьох дітей міста та їх батьків.

Після дитячої програми було проведено богослужіння за участю семи церков і їх священнослужителів. Спільна молитва за мир і єдність об’єднала всіх віруючих, присутніх в той святковий день на центральній площі.

Джерело: svitogliad.com

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Християнський світ