Молитовний Сніданок знову єднає багатокультурну Одещину за одним столом
Національні молитовні сніданки
24.05.2021
22 травня в Одесі під патронатом голови Одеської обласної ради Григорія Діденко відбувся черговий Молитовний Cніданок, який для ділового та політичного істеблішменту вже став доброю традицією і найбільш очікуваним заходом.

Молитовний Сніданок проходив за участі особливого гостя і багаторазового конгресмена США Джима Слеттері, який розповів про історію Молитовних Сніданків США та як найвище керівництво Сполучених Штатів на протязі половини століття знаходить час для спільної молитви та сніданку з політичними опонентами.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Слеттері зазначив, що бачить великий прогрес і дуже оптимістично налаштований щодо майбутнього нашої країни бо «на всіх рівнях України до влади приходять люди, які розуміють силу молитви, віри та смирення перед Богом»  

Зі своєї сторони Григорій Діденко підкреслив, що «обласна рада відкрита до конструктивного діалогу з міжнародними партнерами! Одещина — це різноманітність і масштаби, тому нам завжди є що запропонувати для взаємовигідного співробітництва»

Візит закордонного гостя став можливим завдяки активній позиції депутатської групи «За духовність, моральність та здоров’я Одещини». Координатор міжфракційної групи, християнин - депутат Одеської обласної ради Веніамін Унгурян сказав: «Успіх Сполучених Штатів є прикладом для нас, бо вони в основу державотворення заклали високі духовно-моральні цінності, які базуються на Біблії. І це одна з головних причин прогресу Сполучених Штатів! Якщо ми хочемо стати успішною та процвітаючою країною, ми маємо запозичити досвід найкращої демократії світу та більше звертатися до постулатів Біблії»

Координатор руху Молитовних Сніданків України Павло Унгурян наголосив, що «своїми послідовниками Ісус обрав людей різних професій, поглядів та верств населення, але кожен з них був особливим для Бога і відіграв свою роль у творенні історії. Тільки в смиренні перед Богом та любові один до одного ми зможемо стати інструментами, які використовуватиме Господь для будівництва по-справжньому заможної країни»

На зустрічі також обговорювалися питання щодо налагодження партнерських економічних зв'язків між Одещиною та містами США, організації робочих поїздок, обміну досвідом та реалізації спільних проектів культурно-гуманітарного спрямування в рамках руху Молитовних Сніданків.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини