МОЗ запустило онлайн-сервіс, який допоможе онкохворим отримати призначені препарати безоплатно
Суспільство
13.02.2021
15 лютого стартує електронний сервіс "Ліки для онкохворих – Підпишись на життя", який допоможе онкохворим отримати призначені препарати безоплатно.

Сервіс допоможе зробити лікування для пацієнтів з онкологією доступнішим і зменшити частку українців, що відмовляються від лікування. Ініціатори сервісу ГО «Ліки Контроль» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Про це інформує пресслужба МОЗ.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За даними Національного канцер-реєстру України  373 українці щодня дізнаються про онкологічний діагноз. Кожен 6-й  українець відмовляється від  звернення до лікаря через високу вартість лікування (17,7%) за даними Індекс Здоров’я.

“Часто пацієнти з онкологією, отримавши відмову у препараті, не сподіваються отримати препарати на наступні курси лікування безкоштовно. Вони збирають кошти на препарати або взагалі відмовляються від лікування. Наш сервіс «Ліки для онкохворих – Підпишись на життя» показуватиме пацієнтам, як можна отримати  призначені препарати безоплатно” — зазначає  голова ГО “Ліки Контроль” Наталія Гуран.

На сайті Ліки для онкохворих onco.likicontrol.com.ua  можна знайти ліки, які закуповуються за державний кошт за напрямом онкологічні та онкогематологічні захворювання, а також ліки з Національного переліку основних лікарських засобів.

Крім цього, на сайті можна налаштувати та отримувати повідомлення про надходження призначених препаратів у вибраний регіон.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини