На конкурс "Євробачення" у Кіпрі вибрали пісню, яка "вихваляє сатану". Суспільство обурене
Загрози та виклики
03.03.2021
Громадянам Кіпру не сподобався вибір пісні для конкурсу "Євробачення" під назвою El Diablo (Диявол), яку виконує 26-річна співачка грецького походження Елена Цагріну.

Про це повідомляє Фокус з посиланням на видання Reporter.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Сильне обурення викликали рядки пісні "Я віддала своє серце дияволу", через що на телебачення стали надходити дзвінки з вимогами відкликати пісню з конкурсу.

Обурилася також кіпрська Асоціація теологів OELMEK. Організація вважає, що текст пісні "вихваляє сатану".

Митрополит Тамасоський і Орінійскій Ісая заявив, що "крім богохульства, пропагуються всілякі фізичні і емоційні пристрасті".

"Мені дуже шкода, але пісня містить небезпечні послання для психічного здоров'я людей, особливо зараз, коли ми боремося з "дияволом" коронавірусу", - йдеться в заяві Ісаї.

Читайте також: Укрпошта вводить в обіг марки у жанрі НЮ з оголеними грудьми

На жаль, сьогодні не мало музикантів свідомо чи несвідомо починають небезпечну гру з диявольськими силами, не розуміючи всіх наслідків для себе, оточуючих, рідних. Такі ігри є небезпечними та мають згубні наслідки як для душі, так і для долі таких людей. 

Гра чи загравання з дияволом ніколи не проходять без наслідків. Закликаємо молитися, аби подібні речі та інші небезпечні віяння не підтримувалися творчою спільнотою та не популяризувалися. 

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики