Укрпошта вводить в обіг марки у жанрі НЮ з оголеними грудьми
Загрози та виклики
03.03.2021
Після попереднього скандалу пов’язаного з презентацією марок про армію 23 лютого, коли після протесту Міноборони дивна ідея була зупинена, Укрпошта продовжує «креатив». Так, згідно повідомлення на сайті Укрпошти, 5 березня світ побачать перші українські поштові марки з оголеними тілами у жанрі ню із серії «Її величність – жінка».

Читаючи такі горді та пафосні повідомлення від державного підприємства хотілося б поцікавитися, а для чого це? 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Чи можливо, йдучи за цим принципом, ми завтра також для креативу розмістим картини в жанрі НЮ на обкладинках підручників для дітей, адже це "класика", отже, нехай дивляться?

А може ще надрукуємо нові гривні з такими картинками - це теж буде креативно? Або розмістимо ці зображення на обкладинки паспортів?

Хіба так мало класичних творів живопису на найрізноманітнішу тематику? Для чого робити акцент на оголені тіла?

Як зазначає Укрпошта, перший випуск прикрасять роботи Тараса Шевченка «Одаліска» з фондів Національного музею Тараса Шевченка та українського художника-сучасника Андрія Чебикіна «Енергія ІІ» з фондів Національного художнього музею України. Тираж кожної марки – 130 тис. примірників. 

Читайте також: Організації з 65 країн оголосили війну найбільшому в світі порно гіганту

В Укрпошті вірять, що нова серія марок не тільки поповнить колекції українських філателістів, ставши одним із найулюбленіших вишукано-пікантних експонатів, а й додасть художньої естетики поштовим відправленням. Адже жіноча краса, пронесена крізь віки і змальована найвидатнішими митцями, здатна зачарувати і надихнути на написання кількох щирих рядків від руки.

Урочиста церемонія спецпогашення нових поштових мініатюр та презентація колекції хусток для журналістів та гостей відбудуться 5 березня о 10:00 у Національному музеї Тараса Шевченка.  У спецпогашенні візьмуть участь Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти, Дмитро Стус, директор Національного музею Тараса Шевченка.

Читаючи дану риторику складається враження, що перший випуск це будуть твори Шевченка, для прикриття ідеї, а згодом ми можемо побачити і якісь більш відверті композиції на марках. 

В той час, коли суспільство і так перевантажено потоком аморальної інформації, здається, що ідея Урпошти з марками НЮ є дивною та такою, що не несе користі. Якщо ви проти таких експериментів Укрпошти, то можете писати свої відгуки гендиректору Укрпошти у фейсбук https://www.facebook.com/ukrposhtaceo/  та офісу Укрпошти https://www.facebook.com/UkrposhtaTeam/

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини