Наступним президентом США стане безбожник, ворог Біблії та віри в Бога?
Європа та світ
11.08.2020
"Наступним президентом США може стати безбожник, ворог Біблії та віри в Бога" - про це застерігає діючий президент США Дональд Трамп.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Він дотримується радикальної лівої програми: забрати у людей право на зброю, знищити другу поправку до Конституції, безбожник, проти Біблії та проти Бога", - сказав Трамп.

Президент Дональд Трамп характеризує свого суперника-демократа Джо Байдена як ворога християнства та наголошує на тому, що він буде служити маріонеткою для радикальних, секулярних сил.

Президент Трамп наголошує, що за Байденом стоять сили, які його контролюють: «Є люди, які стоять за ним, він не матиме контролю, його будуть контролювати».

Джо Байден намагається апелювати цим заявам, та наголошує на тому, що він є католиком і вірить в Бога. Але його позиція по низці питань прямо протирічить будь-якій християнській позиції.

Читайте також: В момент вибуху в Бейруті, коли в палаті вибило двері та вікна, успішно народився хлопчик - це зафіксувала камера (відео та фото 18+)

Всеукраїнський собор вже писав про те, що буде з християнами США, якщо президентом стане демократ Джо Байден. Він підтримує фінансування абортів та абортивних клінік не тільки в США, а за її межами. За часів, коли він був віце-президентом, Байден підтримував низку законів, що змушували релігійні організації та християн спонсорувати аборти, лобіював гендерні питання, виступав за поширення ЛГБТ-ідеології по всьому світі.

"Джо Байден вперто ігнорував та не поважав вчення Церкви про аборти та релігійну свободу" – говорить о. Майкл Орсі, священик, що виконує функцію парафіяльного вікарія парафії Сент-Агнес в Неаполі, штат Флорида.

За матеріалами: lifesitenews.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави. 

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ