Єпископ церкви, прихожанкою якої є Ненсі Пелосі, закликав до посту й молитви за навернення спікера Конгресу через її погляди на аборти
Загрози та виклики
08.10.2021
Архієпископ закликав долучитися до кампанії проти абортів «Троянда і Розарій для Ненсі» на тлі активізації ліберальних сил в спробах повністю зняти будь-які обмеження на аборти

Архієпископ Сан-Франциско закликає до «масової та видимої кампанії молитви та посту» за навернення серця спікера Палати представників Ненсі Пелосі, яка підтримує "радикальне" законодавство щодо абортів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Палата представників хоче прийняти закон HR 3755, який дозволить аборти на будь-якій стадії вагітності. Для вирішення цієї проблеми потрібне навернення сердець конгресменів, починаючи з лідера Палати представників, спікера Ненсі Пелосі. Тому я запрошую всіх католиків долучитися до масової та видимої кампанії молитви та посту за спікера Пелосі», закликав архієпископ Сальваторе Корділеоне.

Заява Корділеоне прозвучала на тлі бурхливих дебатів щодо абортів, які розгорілись через спроби  в Техасі імплементувати законопроект, що лібералізує законодавство щодо абортів.

Читайте також: У Чернігові відпустили під домашній арешт служителів реабілітаційного центру

Минулого тижня демократи Палати представників ухвалили законопроект, на який посилається Корділеоне, 218 проти 211 голосами. Пелосі виступала за цей законопроект під назвою "Закон про охорону здоров'я жінок".

Раніше Корділеоне звертав увагу Пелосі, що вона, як мати, повинна виступити проти абортів. «Спікер Пелосі з любов'ю розповідає про своїх дітей. У неї явно є материнське серце. Папа Франциск назвав аборт  найманим вбивством», говорив він.

За матеріалами  foxnews.com

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини