Німецький теолог виграв суд проти YouTube
Християнський світ
12.07.2022
Німецький теолог Лотер Гассман з Пфорцхайма виграв позов проти YouTube і Google. Він розпочав судову тяганину через неодноразове видалення його відео.

Про це провідомляє CNE

Гассман відомий своєю позицією «за життя» та традиційним поглядом на шлюб і гендер. Наприклад, він стверджує, що захист і гідність людського життя мають бути від зачаття до природної смерті.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Інтернет-платформа не вказала жодних причин для видалення відео, пише видання "Ідея". Натомість Youtube лише повторнила свої загальні правила, не конкретизуючи причину.

У відповідь теолог звернувся до німецької судової системи. Тепер окружний суд Карлсруе вирішив, що видалення не було виправданим. YouTube має вказати, чому було прийнято такий захід і яка частина якого відео не відповідала правилам.

За словами адвоката Гассмана, це рішення є унікальним. Оскільки Google прийняв вирок, вирок є остаточним. Юрист каже, що це позитивна подія, оскільки створює прецедент. Досі багато людей не знають точної причини видалення їхніх відео.

Однак Гассман ще не завершив свої судові засідання. Він має ще один незавершений позов проти YouTube щодо двох інших видалень. Регіональний суд Карлсруе винесе рішення щодо цих справ.

Християнський світ