Нова потужна консервативна фракція може стати третьою за величиною групою в Європарламенті
Європа та світ
03.06.2021
Лідер польської політичної партії Право і справедливість (PiS) Ярослав Качинський зустрівся в п'ятницю з лідерами найбільших партій, які входять в групу Європейських консерваторів та реформістів в Європарламенті, та провів консультації щодо посилення впливу консерваторів на формування політики Євросоюзу

Відомо, що в переговорах приймав участь голова партії "Брати Італії" (FdI) Джорджія Мелоні та лідер іспанської партії "Вокс" Сантьяго Абаскаль.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Мета засідання проаналізувати поточну ситуацію в фракції Європейські консерватори та реформісти та розглянути різні сценарії, пов’язані з розширенням поточної фракції або створенням нової правоцентристської групи в Європарламенті.

За словами публіциста Петра Гжибовського зустріч Качинського може свідчити про те, що в Європейському парламенті з’явиться третя сила.

Читайте також: Байден добивається, аби Конгрес прийняв закон про рівність сексуальних меншин. Україна не відстає

“Сильний голос консервативних і національних політичних партій в Європарламенті відновлюється. Це лише початок, оскільки ці партії досі не були суттєво представлені і мали лише 70 мандатів. Після нових кадрових перестановок я думаю, що вони матимуть більше 100 мандатів», заявив Петр Гжибовський TVP Info.

Він додав, що коли мова заходить про впровадження фактичної міжнародної політики, створення альянсів та залучення підтримки громадськості та зокрема формування громадської думки за кордоном, такі зустрічі є основоположними.

Гжибовський також наголосив, що приєднатися до цієї фракції зможуть не тільки сторони, з якими зустрічався Качинський, але й всі, хто готовий до співпраці.

За матеріалами rmx.news

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини