Байден добивається, аби Конгрес прийняв закон про рівність сексуальних меншин. Україна не відстає
Загрози та виклики
02.06.2021
В США стрімко просуваються ініціативи щодо ЛГБТ, в даний час Палатою представників підтримано закон про рівність сексменшин, однак він загальмувався у Сенаті через опір консервативних сил.

Разом з тим ми бачимо, що Президент США Джозеф Байден активно декларує повну рівність ЛГБТ в державі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Черговий раз він це підтвердив у віторок в рамках червневих гей-парадів ( так званого "місяця «гордості»"), інформує Deutsche Welle.

Президент США знову закликав Конгрес проголосувати Закон про рівність, що отримав схвалення Палати представників, однак був пригальмований в  Сенаті консервативними силами республіканців.

Нагадаємо, що в перший день на посту Президента Байден підписав документ про рівне ставлення до ЛГБТ з боку федеральних структур.

Як зазначають ЗМІ, нині кожен сьомий із 1500 нових урядових службовців, які уже призначені Байденом, є представниками ЛГБТ. Зокрема, міністр транспорту США Піт Буттіджіч став першим відкритим геєм на міністерській посаді. А Рейчел Левін, затверджена Сенатом як віце-міністр охорони здоров'я, стала першим трансгендером, що зайняв федеральний пост у США.

Зазначені процеси в США показують про стрімку активізацію ЛГБТ лоббі, яке стрімкими темпами хоче наверстати всі втрачені позиції за часів Трампа та закріпити на державному рівні свою політику у максимальній частині напрямків. Варто розуміти, що дані тенденції також будуть екстраполюватися на міжнародному рівні, тому варто очікувати активізацію ЛГБТ рухів у  всьому світі, а також збільшення фінансувавання даної діяльності з боку різних ліберальних фондів.

Окрім цього міжнародні структури будуть посилювати тиск на уряди та парламенти країн, аби вони приймали ліберальне законодавство, спрямоване на так звану «рівність прав», яка насправді перетворюється мало не на диктатуру сексменшин, проти яких забороняють висловлювати будь-яку критику під страхом штрафів та ув’язнення.

Варто зазначити , що Україна не є осторонь цих процесів і судячи з усього, міжнародні лобістські структури ЛГБТ досягають в Україні нових можливостей впливу. Так у травні  український Уряд подав до Парламенту проект закону 5488, що вводить штрафи та до 8 років тюрми за критику чи негативне ставлення до ЛГБТ 

Ми раніше писали про нього, адже те, що ініціатором закону є Уряд та МВС, говорить про серйозність намірів у його прийнятті, а також підготовку основи для суворого покарання християн та священнослужителів за критику або просто негативне ставлення до ЛГБТ.

Докладніше про законопроект читайте тут.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини