Автори пісні «Можу лиш уявити» випустили новий альбом
Культура і творчість
05.05.2021
Мультиплатинова християнська група MercyMe випустила новий альбом «Іnhale (exhale)» («Вдих (видих)»)

Цей альбом — перший після шаленого успіху їхньої пісні «I Can Only Imagine» («Можу лиш уявити»).

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Музиканти кажуть, що вони переповнені «подякою» за те, що вони «все ще можуть писати музику після такого року, як 2020», пише svitogliad.comз посиланням на The Christian Post.

«Say I Will not», перший сингл MercyMe з їх 10-го студійного альбому, вже займає 4-е місце в декількох християнських чартах Billboard. Цей трек — своєчасне проголошення віри і стійкості перед обличчям трагедії. На його написання учасників групи надихнув давній друг Гері Міракл, який заразився інфекцією, в результаті якої йому ампутували обидві руки і ноги.

Альбом, що складається з 16 пісень, є їхнім першим музичним релізом після їхнього неймовірного фільму «I Can Only Imagine», який розповідає про життя фронтмена групи Барта Мілларда, а також детально розповідає про те, як група стала такою, якою вона є сьогодні.

Читайте також: Нік Вуйчич приєднається до проведення Національного дня молитви США

Фільм «Можу лиш уявити» названий на честь однойменної пісні групи MercyMe. Фільм на релігійну тематику в перші вихідні прокату зібрав всередині країни 17,1 мільйона доларів, а в загальному — понад 83 мільйонів доларів, перевершивши всі очікування. За словами режисера Джона Ервіна, фільм у кінцевому підсумку піде «на глобальному автопілоті».

«Ми були в групі 27 років, ми безумовно бачили злети і падіння, і ми просто не можемо повірити, що людям все ще не байдуже, що ми робимо музику», — заявив Міллард.

Крім кількох виступів у ЗМІ на основних платформах, відзначена нагородами група також буде просувати свій новий альбом в рамках майбутнього туру Live and Outside Tour.

Прослухати альбом можна за посиланням: youtube.com.

Джерело: svitogliad.com

____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Культура і творчістьХристиянський світ