Нік Вуйчич приєднається до проведення Національного дня молитви США
Національні молитовні сніданки
05.05.2021
Це не новина, що віра — велика частина американської культури. Американці — це багатокультурна нація, в якій проживають люди різних національностей з різними віруваннями. Саме тому вони вирішили створити день, присвячений об’єднанню всіх віруючих

Нік Вуйчич буде одним зі спікерів на Національному дні молитви США, який відбудеться 6 травня в місті Плано, Техас, в Hope Center.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як повідомляє svitogliad.com, про це Нік написав на своїй сторінці у фейсбуці: «Після всього, що ми пережили за останній рік у нашій країні, це важливий час для нас, щоб зібратися разом і молитися. Приєднуйтесь до мене і до багатьох інших людей по всьому світу 6 травня. Ми будемо молити Бога про зцілення і благословення для Америки!»

Історія Національного дня молитви США

Протягом всієї історії було кілька Національних днів молитви. Національний день молитви, який ми знаємо сьогодні, був заснований у 1952 році і був створений спільно з Конгресом Сполучених Штатів і президентом Гаррі С. Труменом.

Свято було затверджено законом президента Трумена, і з тих пір кожен президент підписав прокламацію, що закликає американців брати участь у молитовному дні і відзначати його.

Читайте також: 5 фільмів, які допоможуть глибше усвідомити сенс Пасхи

Національне свято завжди припадає на перший четвер травня кожного року з моменту його заснування в 1952 році. Це день, який продовжує процес прийняття рішень батьками-засновниками країни, які використовували мораль, взяту з біблійних уроків, у важких ситуаціях. Які покладалися на Боже керівництво під час прийняття важливих рішень для країни і для себе особисто.

Так само, як День Подяки і Різдво, Національний день молитви був визнаний американцями по всій країні, він також позначається у всіх календарях.

Америка була заснована людьми європейського походження з переважно християнським корінням. Національний день молитви був спробою закликати американських громадян «звернутися до Бога в молитві і поклонінні».

На сайті Національного дня молитви йдеться, що кожній людині необхідно приділити час для особистого покаяння і молитви, а також мобілізувати християнську спільноту. Однак, оскільки американці є багатокультурною нацією, Національний день молитви широко відзначається не тільки членами християнської спільноти.

З 1700-х років по теперішній час Америка провела понад 140 національних днів молитви, смирення, посту і подяки президентам.

Джерело: svitogliad.com

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини