35+ обітниць Бога: надихаючі біблійні вірші
Християнський світ
03.07.2024
Вірші з Біблії про Божі обіцянки - важливі цитати зі Святого Письма

Слово Боже наповнене обіцянками від нашого Творця. Біблія є основним джерелом істини, і Бог вірний у виконанні всіх Своїх обіцянок. Читаючи ці біблійні вірші від The Bible Study Tools про обітниці Бога, проголошуйте їх під час своїх молитов. Свобода від залежностей, порятунок від гріха та зла, фінансове забезпечення, надія на відновлення взаємин між членами родини та друзями, подолання депресії, відновлення шлюбу, міцне здоров'я, зцілення, звільнення від страху та занепокоєння, панування у країні миру, сила та багато іншого — це благословення та дари, які Бог обіцяє дати тим, хто вірить у Нього. Боже Слово вірне та правдиве!

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

▪ Не бійся, бо Я з тобою! Не лякайся, бо Я – твій Бог! Я додам тобі сили і допоможу тобі! Я підтримаю тебе правицею правди Своєї! (Ісаї 41:10)

▪ Незмінного в намірах Ти зберігаєш у повному спокої, бо він надію покладає на Тебе. (Ісаї 26:3)

▪ Сам Господь буде йти перед тобою. Він буде з тобою, не відступить від тебе і не залишить тебе. Тож не бійся і не тривожся. (Второзаконня 31:8)

▪ Це Я сказав вам, щоб у Мені ви мали мир. У світі зазнаєте страждання, але будьте відважні: Я переміг світ! (Івана 16:33)

▪ Навчу тебе і вкажу тобі дорогу, якою маєш іти; даватиму тобі поради, тому що око Моє над тобою. (Псалми 32:8)

▪ Кроки праведного направляє Господь, і його дороги Йому до вподоби. Хоч і спіткнеться, – не впаде, бо Господь тримає його за руку. (Псалми 37:23-24)

▪ Прийдіть до Мене всі втомлені та обтяжені, – і Я заспокою вас! Візьміть Моє ярмо на себе і навчіться від Мене, бо Я лагідний і покірний серцем, – і знайдете спокій своїм душам. (Матвія 11:28-29)

▪ Але хто покладається на Господа, відновлятимуться силами! Вони розправлять крила, як орли, – побіжать і не втомляться, підуть і не знесиляться. (Ісаї 40:31)

▪ Адже лише Я знаю наміри, які Я маю щодо вас, – говорить Господь, – наміри про ваш спокій, а не про лихо, аби забезпечити вас добробутом у майбутньому й надією. (Єремії 29:11)

▪ Нічим не журіться, але в усьому молитвою та благаннями з подякою висловлюйте ваші прохання Богові. І мир Божий, який перевищує всяке розуміння, нехай береже ваші серця і ваші думки в Христі Ісусі. Наостанку, брати: те, що істинне, що чесне, що справедливе, що чисте, що любе, що гідне хвали, – коли яка чеснота або коли яка похвала, – про це роздумуйте. Чого навчилися і що прийняли, що почули й побачили в мені, – оце й робіть. І Бог миру буде з вами. (Филип’ян 4:6-9)

▪ Він Сам Своїм тілом підняв наші гріхи на дерево, щоб ми, померши для гріхів, жили для праведності; Його ранами ви оздоровлені. (1 Петра 2:24)

▪ Господь воюватиме за вас, а ви залишайтеся спокійними. (Вихід 14:14)

▪ Він убереже тебе від розставленої пастки і від згубної пошесті. (Псалми 91:3)

▪ Знаємо, що тим, які люблять Бога, які покликані за Його постановою, все сприяє до добра. (Римлян 8:28)

▪ Шануй свого батька і свою матір, щоб довголітнім був ти на землі, яку Господь, твій Бог, дає тобі. (Вихід 20:12)

▪ Він дає втомленому силу і підтримує знеможеного. (Ісаї 40:29)

▪ Адже Я – Господь, твій Бог, Який тримає тебе за праву руку, і каже тобі: Не бійся, Я тобі допомагаю. (Ісаї 41:13)

▪ Коли переходитимеш через води, – Я буду з тобою, – через ріки, вони тебе не затоплять. Якщо будеш йти крізь вогонь, – не попечешся, і полум’я тебе не обпалить. (Ісаї 43:2)

▪ Гори зрушаться, й узгір’я захитаються, але ніколи не забракне щодо тебе Мого милосердя, і не буде порушений Заповіт Мого миру, – каже милостивий до тебе Господь. (Ісаї 54:10)

▪ Жодна зброя, викувана проти тебе, не буде успішною, – і будь-якого язика, що виступатиме проти тебе на суді, ти засудиш. Така спадщина Господніх слуг, і їхнє виправдання від Мене, – говорить Господь. (Ісаї 54:17)

▪ Дух Мого Владики Господа на Мені, тому що Господь Мене помазав, аби благовістити убогим, – послав Мене лікувати розбитих серцем, звіщати полоненим визволення і в’язням – відчинення темниць. (Ісаї 61:1)

▪ Якщо комусь із вас бракує мудрості, нехай просить у Бога, Який дає всім щедро і не докоряє, тож буде йому дано. (Якова 1:5)

▪ Тож підкоріться Богові, протидійте дияволові, й він утече від вас. (Якова 4:7)

▪ Якщо ж визнаємо свої гріхи, то Він вірний і праведний, щоб простити нам гріхи й очистити нас від усякої неправедності. (1 Івана 1:9)

▪ … але якщо Мій народ, який носить Моє Ім’я, впокориться й почне молитися, шукаючи спілкування зі Мною; якщо відвернеться від своєї дороги зла, то Я почую в небесах, прощу їхні гріхи, й оздоровлю їхню землю. (2 Хронік 7:14)

▪ Хто вірить у Сина, той має вічне життя, а хто в Сина не вірить, той життя не побачить, але Божий гнів перебуває на ньому. (Івана 3:36)

▪ Тому Я кажу вам: Все, про що молитесь і просите, – вірте, що одержите, і сповниться вам. (Марка 11:24)

▪ Тому Я тобі наказую: будь хоробрим і мужнім! Не жахайся і не бійся, адже Господь, твій Бог, буде з тобою скрізь, куди б ти не пішов! (Книга Ісуса Навина 1:9)

▪ Я кличу до Господа, гідного хвали, – і буду врятований від моїх ворогів. (Псалми 18:4)

▪ Коли б я пішов навіть долиною смертної тіні, не боятимуся лиха, бо Ти зі мною. Твій жезл і Твій посох втішатимуть мене. (Псалми 23:4)

▪ Праведні закликали — і Господь почув та визволив їх від усіх їхніх бід. (Псалми 34:18)

▪ Надійся на Господа і чини добро, живи на землі та зберігай вірність. Веселися в Господі й Він задовольнить бажання твого серця. (Псалми 37:3-4)

▪ Тоді покличеш до Мене в день скорботи, – Я тебе визволю, і ти Мене прославиш. (Псалми 50:15)

▪ Переможець зодягнеться в білий одяг, і не зітру його імені з книги життя, і визнаю його ім’я перед Моїм Отцем та перед Його ангелами. (Об’явлення 3:5)

▪ Він судитиме Всесвіт у праведності, судитиме народи справедливо. Господь буде пристановищем пригнобленому, притулком у час скрути. (Псалми 9:9-10)

▪ Якщо визнаєш своїми устами Господа Ісуса й повіриш у своєму серці, що Бог підняв Його з мертвих, то спасешся. Бо серцем віримо для праведності, а устами визнаємо для спасіння. (Римлян 10:9-10)

▪ Усім своїм серцем довірся Господеві, – і не покладайся на власний розум. Пам’ятай про Нього на всіх своїх дорогах, – і Він вирівняє твої стежки. (Притчі 3:5-6)

Джерело: The Bible Study Tools

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини