Одеська облрада заблокувала гендерну Хартію рівності та виступила проти ЛГБТ фільму «Мій юний принц»
Загрози та виклики
18.12.2021
Сесійний тиждень в Одеській обласній ради видався не простим. Свої проекти рішень на голосування внесли одразу дві, протилежні за своєю ідеологією депутатські групи - «За духовність, моральність та здоров'я Одещини» та сумнівна група «За рівні можливості».

Обласні депутати вивчили так звану «Європейську хартію рівності жінок та чоловіків» на комісії, та заявили, що за красивою назвою, вбачають в ній приховану програму просування ЛГБТ-цінностей. Лише 20 депутатів з числа 84 підтримали хартію на голосуванні в сесійному залі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Інше рішення, за авторством Веніамина Унгуряна, запропоноване депутатською групою «За духовність, моральність та здоров'я Одещини» знайшло велику підтримку серед депутатів всіх фракцій.

Депутати-християни подали проект-звернення Одеської обласної ради до прем'єр-міністра України, Мінкульту, голови Держкіно з закликом відмовитись від державного фінансування кінопроекту «Мій юній принц», який пропагує одностатеві відносини та принижує громадян України. За звернення проголосували 58 депутатів, рішення прийнято.

 «У той час, коли тисячі сімей потребують підтримки від держави у забезпеченні якісного та своєчасного лікування, а лікарі — у наявності кисню для порятунку тяжкохворих людей, нам пропонують спостерігати, як за гроші платників податків буде виготовлена ​​така сумнівна кінострічка»

Депутати вважають, що поширення подібної кінопродукції «не лише підриває основи суспільної моралі, а й створює величезні ризики для майбутнього української родини, українського суспільства загалом, та не відповідає інтересам національно-патріотичного виховання, прямо суперечить Конституції України та законодавству України».

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини