Опубліковано петицію про денонсування Стамбульської Конвенції, що вводить сотні гендерів
Загрози та виклики
13.07.2022
Прийняття Верховною Радою Законопроєкту про ратифікацію Стамбульської Конвенції підійняло цілу хвилю обурення серед суспільства, адже даний документ поряд з важливою темою протидії насильству щодо жінок приховано запроваджує антисімейну гендерну ідеологію в українське законодавство. Зокрема, наряду зі статю запроваджується гендер, який зможуть вибирати замість статі, а школу зобов'яжуть навчати дітей про гендерні ролі, зміну статі, різну сексуальну орієнтацію і т.п. Звичайно, це не станеться одразу, але Конвенція це ключовий документ, що відриває для цього двері.

На сайті Офісу Президента опубліковано петицію №22/146508-еп про Денонсацію  Закону про ратифікацію Стамбульської Конвенції #0157 від 18.06.2022 р. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Якщо ви проти того, аби в наші закони ввели гендерну ідеологію та обов'язково навчали дітей у школі цим речам та гендерним ролям тоді підписуйте дану петицію, щоб зупинити нав’язування антисімейних ініціатив на законодавчому рівні! 

Детальна інструкція Як підписати петицію на сайті Президента

Щоб підписати петицію перейдіть за посиланням

Авторка петиції зазначає:

«Закон, у тій формі, як він проголосований, не відповідає українським національним інтересам, традиційним українським цінностям та створює загрозу національній безпеці України, поглиблює суспільну напругу в державі.

Оскільки: 

п. 3 С т а т т і 4 в основоположних правах, рівності і недискримінації серед інших ознак, виокремлює окрім поняття «стать» (жінка/чоловік), ще й поняття «гендер», «сексуальні орієнтації», «гендерні ідентичності», що призведе до руйнації інституту сім‘ї в Україні. 

С т а т т я 14 

Запроваджує ОБОВ‘ЯЗКОВІСТЬ введення на всіх рівнях дошкільної, середньої загальної, вищої освіти, у неформальних навчальних структурах, а також у спортивних, культурно-дозвіллєвих структурах і в засобах масової інформації навчального матеріалу з питань нестереотипних гендерних ролей, сексуальної орієнтації, можливості зміни дитиною статі - без отримання ЗГОДИ БАТЬКІВ, що є грубим порушенням 

- статті 151 Сімейного кодексу України (права батьків на виховання дитини);

- стаття 6, 52, 55 Закону України «Про освіту»;

- стаття 9, 12, 20 Закону України «Про охорону дитинства» та може призвести до психологічних та психічних розладів здоров‘я наших дітей.

Наголошуємо, що національне законодавство повністю забезпечує захист жертв домашнього насилля, а прийняті Верховною Радою України закони:

- «Про запобігання та протидію домашньому насильству»;

- «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України з метою реалізації положень Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами»;

- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі»;

- «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків»;

- «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»

є більш досконалими, ніж положення Стамбульської Конвенції! 

Підтримка та збереження родини має залишитись одним із ключових напрямів діяльності держави.”, - йдеться в тексті звернення.

Закликаємо підписувати дану петицію, щоб зупинити нав’язування антихристиянських ініціатив на законодавчому рівні! 

Детальна інструкція Як підписати петицію на сайті Президента

Щоб підписати петицію перейдіть за посиланням

Загрози та виклики