На сайті Президента зареєстровано петицію Проти ратифікації Стамбульської конвенції
28.05.2020
"Ми, громадяни України, просимо не пропонувати Верховній Раді ратифікувати Стамбульську конвенцію, яка містить поняття "гендер", "сексуальні орієнтації", "гендерні ідентичності"", — йдеться у петиції

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ініціатором петиції стала Горгота Олеся Богданівна. Наводимо повний текст петиції.

Шановний пане Президенте!

Стамбульська конвенція, у тій формі, як вона подається для ратифікації нашому парламенту, не відповідає українським національним інтересам та створює суспільну напругу в Україні.

Ми, громадяни України, просимо не пропонувати Верховній Раді ратифікувати Стамбульську конвенцію, яка містить поняття "гендер", "сексуальні орієнтації", "гендерні ідентичності".

Просимо включити в громадську публічну дискусію позицію проти ратифікації Стамбульської конвенції, яка в сучасному вигляді підриває принцип верховенства права нашої держави як демократичної.

Ми, громадяни України, просимо Вас, як гаранта наших конституційних прав, гарантувати дієвість українського національного законодавства в питанні захисту жертв домашнього насилля, жінок, дітей, чоловіків. Без ратифікації Стамбульскої конвенції.

Підписати петицію можна тут.

Раніше Всеукраїнський Собор повідомляв, що ООН тисне на Україну, щоб ратифікувала Стамбульську конвенцію на догоду ЛГБТ.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: petition.president.gov.ua

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!