Підприємець-пекар з синдромом Дауна ламає стереотипи
Надихаючі історії
23.02.2021
Коллетт Дівітто – молода жінка, яка не зупинилася перед перешкодами. У 2016 році, зіткнувшись з постійною відмовою на ринку праці, вона вирішила створити власний бізнес

Через чотири роки хлібопекарня Коллетті в Бостоні не тільки розвивається, але і реалізує місію, не пов’язану лише з отриманням прибутку.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише rodyna.org.ua.

Дівітто має синдром Дауна. Стикнувшись з відкиненням на ринку праці, поставила собі за мету “найняти та надихати людей усіх здібностей”. Від ветеранів із посттравматичним синдромом до бездомних людей, які почуваються загубленими, Дівітто надає всім шанс працювати там, де їм подобається.

Неважко помітити, що жінка любить своє життя. І це проявляється не лише в любові до її праці — випікання хлібобулочних виробів. Її мама, Розмарі Альфредо, розповідає, як її донька використала свою «пристрасть до випічки для просування і прийняття гідності різних людей незалежно від медичного діагнозу».

Читайте також: Сотні церков по всьому світу взяли участь у випускному вечорі Фонду Тіма Тібоу «Night to Shine»

Ці думки повторює Коллетт: «Не зосереджуйтесь на своїх вадах. Вам потрібно зосередитися на своїх здібностях. Завжди, завжди, будьте тим, ким ви є».

Дівітто ділиться своїм щедрим серцем із людьми у своїй громаді. Під час пандемії її команда пекарів роздавала свої ласощі тим, хто перебуває в будинках для престарілих, а також працівникам передової служби — жест, який не залишився поза увагою комісара поліції Бостона Вільяма Гросса, який високо оцінив доброту Коллетт.

Дівітто — це лише одна з багатьох людей із синдромом Дауна, котрі руйнують бар’єри та раз за разом доводять, що наявність інвалідності не означає, що людині не слід надавати можливості. 

Детальніше: rodyna.org.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Надихаючі історії