Новий християнський фільм «Покажи мені батька» зайняв найвищий рейтинг серед відгуків критиків (ВІДЕО)
Культура і творчість
21.09.2021
"Покажи мені батька" ― довгоочікуваний християнський фільм від режисерів Алекса та Стівена Кендріків, отримав рідкісний рейтинг "A+", згідно з відгуками глядачів та критиків

У середньому лише два фільми на рік отримують A+ CinemaScore, що показує велику успішність фільму. Християнські фільми братів Кендріків вже отримували раніше цей дуже рідкісний рейтинг.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Завдяки цьому Кендрік став другим чоловіком в історії, який отримав три рейтинги A+ CinemaScore поспіль, після Роба Рейнера.

«"Покажи мені батька" розчулив глядачів, та створив багато галасу навколо себе, сказав Річ Пелузо, директор кінокомпанії AFFIRM Films. Алекс і Стівен Кендріки розуміють, як знайти відгук у серці глядача, і це одна з причин їхнього неймовірного успіху».

Читайте також: Відбулася прем’єра стрічки «Вірити». Про репресії, віру та стійкість

Новий фільм братів Кендріків поставив собі за мету здивувати глядачів захоплюючими історіями, переплетеними надихаючою істиною про батьківську любов Бога до нас. Брати Кендріки знову занурили глядачів у неймовірну кінематографічну та емоційну подорож у цьому потужному фільмі, який вже виходить в кінотеатрах.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Культура і творчістьМолоде життяВсе для сімейЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини