«Покликані Христом»: з нагоди 30-річчя молодіжного служіння відбувся урочистий форум
Молоде життя
01.03.2021
27 лютого 2021 року в Ірпінській біблійній церкві з нагоди 30-річного ювілею молодіжного служіння ВСЦ ЄХБ відбувся форум молодіжних лідерів, керівників та служителів. Захід об'єднав 300 представників з усіх областей України.

Також в роботі форуму взяли участь лідери, які координували молодіжну роботу в євангельсько-баптистському братстві за різних часів, починаючи з кінця вісімдесятих років XX століття до сьогодні. Серед них – Михайло Наконечний, Павло Храпак, Геннадій Луценко, Павло Унгурян, Андрій Корнійчук та Роман Кравчук.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Під час форуму було обрано нового керівника комітету молодіжного служіння ВСЦ ЄХБ - Романа Сухаря. Так, до цього  тривалістю у п’ять років координував молодіжне служіння Роман Кравчук. Під час вечірньої частини форуму голова Союзу Валерій Антонюк подякував Роману Кравчуку за активне і віддане служіння та представив учасникам форуму Романа Сухара, котрий на сьогодні звершує служіння керівника молоді Чернівецької області. У березні цього року кандидатуру Романа подадуть на затвердження Раді Союзу. 

Під час форуму відбулася презентація книги Романа Сухаря «Покликані Христом», у якій зібрано унікальні історичні факти про молодіжне служіння ВСЦ ЄХБ упродовж тридцяти років.

«Коли читатимуть цю книгу нові покоління упродовж подальших десятиліть, вони будуть знати, як молодіжне служіння розвивалося за різних обставин і про те, як Бог вів нас особливими дорогами. Про це велика подяка Богові», - наголосив Голова Союзу Валерій Антонюк.

В рамках роботи заходу відбулося п’ять тематичних семінарів: «Сучасні виклики молодіжного служіння», «Портрет молодіжного лідера», «Проповідь для молоді», «Як досягати молодь у 21-му столітті» та «Ролі лідера молоді, як наставника і керівника». Їх проводили Тарас Яремчук, Михайло Феєр, Роман Калашніков, Олександр Максимов, Михайло Шег.

У заключній проповіді Роман Кравчук наголосив молодіжним служителям на головному: «Даниїл, який близько знав свого Бога, сказав: “А народ, що знає свого Бога, зміцніє та й діятиме” (Дан. 11:32). Запорука успіху і благословення в тому, коли ти укорінюєшся вглибину, а не просто занурюєшся в діяльність. Результат нашого служіння Богові має бути результатом наших стосунків із Ним. Якщо немає глибокого коріння, ми не встоїмо. Якщо ми в Ньому, ми можемо передати об’явлену нам істину іншим».

Читайте також: Молодіжний лідер запустив онлайн-челендж з вивчення Біблії, проходячи віртуальний тур по Великобританії

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Молоде життя
Останні новини
Останні новини