Поліція Маямі стала на коліна перед протестувальниками та цим зупинила погроми! Надзвичайне свідчення сили молитви!
01.06.2020
30 та 31 травня по всій території США прокотилися протести проти свавілля та жорстокості поліцейських до афроамериканців

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Це відбулося після того, як через жорстке затримання поліцейським 25 травня помер афроамериканець Джордж Флойд. Флойд благав: «Я задихаюся…»

Протести та заворушення відбулися у багатьох штатах, серед яких Вашингтон, Арізона, Колорадо, Невада, Каліфорнія, Джорджія, Техас та інші. Секретна служба США навіть помістили Президента Трампа в бункер через протести біля Білого дому.

Проте щось дивовижне трапилося у штаті Флорида. Поліцейські в місті Корал-Гейблс, Майамі, стали на коліна перед протестуючими на знак солідарності.

Читайте також: У Києві знову "замінували" міст Метро: поліція перекрила рух

Спочатку акція протесту була напруженою, адже люди вигукували гасла протесту та тримали у руках таблички із надписами «Життя чорних теж важливе» та «Зупиніть жорстокість поліції». В інших містах подібні акції закінчувалися тим, що відділ поліції спалювали.

Проте, коли поліцейські стали на коліна в знак солідарності та для звершення молитви примирення, настрій натовпу різко змінився. Білі поліцейські обнімали темношкірих мітингуючих. Емоції перетворилися на сльози, а на зміну гасел прийшла спільна молитва. Це є свідченням того, як смирення та молитва до Бога має більшу силу, аніж будь-яка зброя.

Як повідомляє СBS12, акція протесту відбулася за участі Асоціації керівників поліцейських відділів округу Маямі-Дейд.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами cbs12.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!