Смілива студентка Гарвардської школи права поділилася своєю вірою на сайті університету
Молоде життя
10.02.2022
Студентка Маріанна Маркес, нещодавно опублікувала приголомшливий пост про свою віру на веб-сайті Гарвардського університету.

Веб-сайт університету був розроблений, щоб майбутні студенти могли більше дізнатися про учбовий заклад, навчальний процес та право. Коли Маріанна почула, що університет шукає студентів, які б могли поділитися своїми поглядами, вона без вагань вирішила звернутися до абітурієнтів.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер,  щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Хоча Гарвард був заснований як християнська установа для підготовки служителів, тепер він відомий своєю світською та елітною природою. Маркес сказала, що вона та інші студенти й навіть професори моляться про відродження в кампусі та повернення закладу до духовних витоків.

Маріанна була впевнена, що через її християнський пост, вона зіткнеться з критикою та висміюванням, та, на її подив, вона навпаки отримала багато позитивних відгуків. Дівчина сказала, що Господь направив її у Гарвард, щоб вона могла поділитися істиною з іншими.

Дівчина віддала своє життя Ісусу ще у 13 років.

Читайте також: 7 місць з Біблії, на які можна спертися у час невизначеності

«Пам’ятайте, що наші голоси – це потужна сила. Наразі мій голос говорить не від себе, не від людей, що оточують мене і навіть не від моїх друзів чи родини. Моє життя цілком належить Ісусу Христу, тому зараз це Він говорить через мене. Коли Ісус ходив по землі, багато хто намагався змусити Його замовкнути і не дати Йому викрити корумпованих релігійних лідерів. Вони навіть убили Його, думаючи, що смерть заглушить Його голос. Але коли Він воскрес через три дні, Він довів, що Його голос ніколи не замовкне. Натомість Його невинна кров була пролита замість нашої винної крові. Він заплатив ціну за наші гріхи, щоб ми були вільними. Вільними від тривоги, депресії, пороків, гніву, болю, травм, гордості, жадібності тощо. Просячи Ісуса пробачити нам за все, що ми зробили неправильно, і постійно шукаючи Його, ми отримуємо спасіння. Ми звільняємося від болю нашого минулого та турбот про наше сьогодення і майбутнє. Ми маємо вічне життя. Цю гарну новину зараз проголошує мій голос».

За матеріалами faithwire.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Молоде життяОсвіта і наукаЄвропа та світ