Президенту А.Дуді повідомили, що Польщу атакують політичні та фінансові сили, які ведуть кампанію зі знищення християнства
Загрози та виклики
23.11.2020
Президент Польщі Анджей Дуда похвалив німецького кардинала Герхарда Мюллера після того, як кардинал заявив, що Польща є мішенню фінансових і політичних еліт, які проводять кампанію зі знищення християнства в Європі та США.

Німецький кардинал виступив після того як німецькі політики та ЗМІ звинуватили Польщу в тому, що вона йде "недемократичним" шляхом, повідомляє Polskie Radio 24.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Пам’ять про шість мільйонів громадян, вбитих німцями, і поводження з поляками як з нелюдьми не загасла в Польщі. Чи навчимось ми, німці, коли-небудь ставитись до своїх сусідів з повагою та без постійного зазнайства", - запитав він.

Кардинал заявив, що за його думкою німецькі політики та журналісти вперто намагаються створити образ Польщі, що рухається недемократичним шляхом та заявив, що "це шкодить усім, хто знає [Польщу], та її громадянам, а також всім хто не просапав урок історії".

Мюллер підкреслив, що ніхто не хоче дізнатись про страждання і боротьбу поляків за свободу проти недемократичних німецьких лідерів за часів Фредріка II, Бісмарка та Адольфа Гітлера, а також про новаторську роль поляків у поваленні залізної завіси до 1989 року.

Він зазначив, що в нинішніх умовах деякі прагнуть "зробити поляків щасливими"західними цінностями, такими як сприяння абортам як право жінки, евтаназія хворих та людей похилого віку, рання сексуалізація та вирівнювання будь-яких сексуальних відносин як шлюбу.

У відповідь Дуда похвалив кардинала Мюллера за захист Польщі та висловив свою повагу до нього у Twitter.

"Чітко, однозначно та доречно. Перш за все це стосується цінностей. Поважаю", - написав Дуда.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини